(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020
TAITOTALO = AEL + AMIEDUTaitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa 1.1.2020. Koulutamme ja valmennamme rohkeita työelämän osaajia, jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä.Alan suurimpana toimijana meillä on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Taitotalon laajasta tarjonnasta löydät yli 60 tutkintoa, yli 60 ammatillista sertifikaattia ja reilut 600 eri ammattialojen täydennyskoulutusta.Taitotalon koulutustarjontaan kuuluvat muun muassa kiinteistö- ja rakennusala, turva-ala, prosessiteollisuus, teollisuuden huolto ja kunnossapito, energia-ala, ajoneuvotekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, liiketoiminta, sosiaali- ja terveysala sekä maahanmuuttajien koulutus. Etsimme yhteistyössä asiakkaamme Taitotalon kanssa osaavaa kirjanpitäjää. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja sopimus tehdään määräaikaisena vuoden 2020 loppuun asti, jatko on mahdollinen. Työpaikka sijaitsee Helsingissä Pitäjänmäellä, myös etätyö on mahdollista. 
Tulet työskentelemään osana taloushallinnon tiimiä vastaten omasta tehtäväkokonaisuudesta. Tehtävässä pääset tekemään kokonaisvaltaisesti taloushallinnon tehtäviä aina ostolaskujen käsittelystä tilinpäätökseen asti. Odotamme sinun olevan tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä, jolla on jo useamman vuoden kokemus monipuolisista taloushallinnon ja kirjanpidon tehtävistä. Käytössä on Aditron Wintime sekä Opus Capita ja toivommekin sinulta osaamista näistä järjestelmistä.
Työotteeltasi olet huolellinen ja tarkka ja pidät siitä, että sinulla on itsenäiset vastuualueet. Toimit mielelläsi myös tiimissä ja osaat ottaa tarvittaessa asioista selvää. Arvostat sitä, että sinulla on työssäsi itsenäistä vastuuta ja haluat tuntea ylpeyttä hyvin tehdystä työstä. Koetkin taloushallinnon tehtävät omiksesi ja olet myös valmis kehittämään itseäsi työsi mukana.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa tehtävissä mielenkiintoisella toimialalla ja osaavan työyhteisön tuen työllesi.
 
Jos kiinnostuit, odotan hakemustasi mahdollisimman pian, viimeistään 1.6.2020 mennessä. Lisätietoja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi.