(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä, Helsinki
Jopia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Tunnistatko tästä itsesi? Olet avoin, auttavainen sekä luotettava taloushallinnon ammattilainen, joka pitää monipuolisista, kansainvälisistä tehtävistä, pienestä säpinästä ja myös rutiinitöistä. Sinulla on vahva kirjanpidon osaaminen, olet tilinpäätöstaitoinen ja laskenut kenties palkkojakin aikaisemmin. Nautit itsenäisestä työskentelystä, vaikka oletkin tiimipelaaja. Sinulta löytyy myös iloista ja reipasta asiakaspalveluasennetta.

Etsimme kansainväliselle Media-alan asiakkaallemme KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Toimit osana kansainvälistä taloustiimiä ja vastaan suomen kirjanpidosta tilinpäätöksineen. Toimenkuvasi on monipuolinen, sillä tehtäviisi kuuluvat osto- ja myyntireskontra, rahoitukseen liittyvät tehtävät sekä Suomen yhtiön kuukausi – ja tuntipalkkojen palkanlaskenta. Osallistut työssäsi myös tilintarkastusmateriaalin valmisteluun ja raportoit luvuista Tanskaan.

Työskentelytavoiltasi olet positiivinen, oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja aikaansaava. Hoidat työhösi tarkalla ja huolellisella otteella. Olet tarvittaessa valmis joustamaan etenkin kuukaudenvaihteen deadlineissa.

On tärkeää, että Sinulla on kokemusta ja ymmärrystä taloushallinnon eri järjestelmistä ja omaat hyvät IT-taidot erityisesti MS Office ja Excel-taidot. Englannin kielen sujuva osaaminen on tehtävässä välttämätön.

Tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittyä niin ammatillisesti kuin yksilönä. Saat hyvän perehdytyksen järjestelmiin ja talon tavoille - Sinua odottaa kannustava työyhteisö, kilpailukykyinen palkkaus sekä viihtyisä työympäristö.

Tehtävä alkaa heti sopivan osaajan löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta ja liitä sinne ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Brusin, puh. 010 504 9990.