(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä, Helsinki
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Group Financial Controlling organisaatioon kuuluva Kirjanpito ja verotus -tiimi vastaa Valio Oy:n ulkoisesta laskennasta hoitaen lakisääteisen tilinpäätöksen liitetietoineen sekä verotuksen. Kirjanpito ja verotus -tiimi osallistuu myös eräiden tytäryhtiöiden kirjanpitotehtävien hoitamiseen. Tiimiin kuuluu 8 henkilöä ja toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Seinäjoella. 

Haemme nyt viihtyisään pääkonttoriimme Helsinkiin vakinaiseen työsuhteeseen kirjanpitäjää hoitamaan eri toimintojemme kirjanpitoa sekä avustamaan tilinpäätöksessä. Toimit osana Kirjanpito ja verotus -tiimiä, jossa vastaat kirjanpidon monipuolisista tehtävistä, kuten ostolaskujen käsittelystä, jaksotuksista, muistioista ja tase-erittelyiden laatimisesta. Olet kiinnostunut taloushallinnosta sekä innokas oppimaan uutta ja osallistumaan aktiivisesti muutokseen kohti sähköisempää taloushallintoa. Sinulla on halua ja kykyä haastaa totuttuja näkemyksiä ja koet mieluisaksi osallistua taloushallinnon kehitysprojekteihin. Henkilönä tulet hyvin ihmisten kanssa toimeen ja pidät tiimityöstä. Olet myös hyvä organisoimaan omaa tekemistäsi ja ajankäyttöäsi.

Odotamme sinulta
- Tehtävään soveltuvaa laskentatoimen koulutusta (esim. tradenomi)
- 3-5 vuoden työkokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä
- Kirjanpitolain, arvonlisäverolain ja muun verolainsäädännön kattavaa ja ajantasaista tuntemusta
- Yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja paineensietokykyä

Katsomme eduksesi
- Kirjanpidon järjestelmän (SAP), laskujen kiertojärjestelmän (SAP VIM) ja raportoinnin (BO) käyttökokemuksen
- Kokemuksen suurista, kansainvälisistä yrityksistä

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, joustavat työajat, mukavan ja kannustavan työyhteisön sekä hyvät henkilökuntaedut yhdessä Suomen suurimmista elintarvikeyrityksistä. Tehtävä alkaa sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä: Kirjanpitopäällikkö Kristiina Kraus kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä. Voit soitella ke 4.12. klo 13-14 puh. 040-7346573.

Hakuohjeet: Odotamme sinua innolla joukkoomme! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän vapaamuotoisen hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 8.12.2019 mennessä hakulinkin kautta.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa porukassamme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa ja tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Viennissä olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yritys. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Tarjoamme ison talon eväät ja viisauden jokaiselle valiojengiläiselle, sillä meillä on tilaa kasvaa ja kehittyä osana arvostettujen ammattilaisten yhteisöä.