(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä, Helsinki
Colliers International Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.7.2019

Haemme nyt Helsingin Pasilassa sijaitsevalle toimistollemme kirjanpitäjää kokoaikaiseen vakituiseen työtehtävään.

 

Kirjanpitäjänä vastaat asiakkaidemme kiinteistö- ja asuntoyhtiöiden kirjanpidon tehtävistä. Tehtäviisi kuuluvat vastuullesi nimettyjen yhtiöiden kuukausittainen kirjanpito ja raportointi asiakkaillemme, sekä näiden yhtiöiden tilinpäätöksestä ja viranomaisraportoinnista vastaaminen.

Toivomme sinulta kaupallista koulutusta, vero-osaamista ja aikaisempaa kokemusta kirjanpidon hoitamisesta. Hyvä Excel-osaaminen on välttämättömyys. Työskentelet itsenäisesti aikatauluissa pysyen ja kommunikoit aktiivisesti sidosryhmien kanssa. Arvostamme asunto- ja kiinteistöyhtiöiden kirjanpito-osaamista sekä talouden tietojärjestelmien, Wintimen, OpusCapitan ja Baswaren käyttökokemusta. Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen, tarkka ja vastuuntuntoinen. Suomen kielen lisäksi tulet hyvin toimeen myös englannin kielellä.

Tarjoamme motivoivan työn osaavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Työskentelet yhdessä parhaiden asiantuntijoiden kanssa työntekijöistään huolehtivassa yrityksessä. Lisätietoja tehtävästä antaa tiimin esimies Erja Takala, puh. 0500 912 091.

Tartu haasteeseen ja täytä sähköinen hakemus 20.8.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.