Kirjanpitäjä - Helsinki
Signcom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019
Signcom on graafisen alan tuotantolaitteiden ja materiaalien maahantuoja. Meiltä saa suurkuvatulostamisen laitteet, materiaalit, värit, ohjelmistot ‒ kaiken mitä mainostuotantoon ja tulostamiseen tarvitaan. Signcomilla työskentelee 13 ammattitaitoista henkilöä, työilmapiiri on nuorekas ja rento. Toimipaikka sijaitsee Helsingin Hermannissa.

Etsimme asiakasyrityksellemme Signcom Oy:lle Kirjanpitäjää monipuoliseen ja kehittyvään taloushallinnon tehtävään. Eilakaislan tuottamassa rekrytoinnissa työllistyt suoraan Signcomille toistaiseksi voimassaolevaan kokoaikaiseen työsuhteeseen. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, heti kun mahdollista.

Tehtäviisi kuuluvat

Kirjanpitäjänä toimit osana Helsingin Hermannissa sijaitsevan toimiston 13 henkilön tiimiä, vastaten Signcomin taloushallinnon tärkeimmistä toiminnoista. Päivittäiset tehtäväsi sijoittuvat mm. reskontraan, ostolaskujen kirjaukseen ja maksatukseen, kirjanpidon kirjauksiin, sekä moniin muihin kirjanpidon tärkeisiin tehtäviin ja raportointeihin. Käytät päivittäin työssäsi Navision järjestelmää, sekä MS Office työkaluja, kuten mm. Exceliä. Kirjanpidon työ edellyttää pitkäjänteisyyttä, oma-aloitteisuutta, tarkkuutta sekä reipasta asennetta työhön, jossa numerot ja aikataulut ovat usein vahvin työskentelysi ohjaaja. Kirjanpitäjän rooli on aktiivisesti kehittyvä ja siksi arvostammekin halukkuuttasi kehittyä työssäsi edelleen esimerkiksi palkkahallinnon ja tilinpäätöstehtävien osa-alueiden ammattilaiseksi

Toivomme Sinulta

Kirjanpitäjän tehtävä on itsenäinen ja vastuullinen taloushallinnon rooli, joka edellyttää aikaisempaa kokemusta ja osaamista kokonaisvaltaisista kirjanpidon ja talouden tehtävistä, sekä tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta. Arvostamme erityisesti vahvaa osaamistasi ja kokemustasi MS Navision-, MS Dynamics NAV- tai MS Dynamics 365 järjestelmästä, sekä MS Office ohjelmista. Eduksesi katsomme myös osaamisesi tilinpäätösten ja palkanlaskennan osalta, mutta ne eivät ole välttämättömiä taitoja vielä työsuhteen alkuvaiheessa. Tärkeää on, että olet Signcomin arvojen mukainen, ammattimainen, luotettava ja joustava tiimityöntekijä, joka sulautuu luontevasti osaksi kokenutta, mutta nuorekasta työyhteisöä.

Asiakkaamme tarjoaa Sinulle

Sinulle nyt mahdollisuuden päästä mukaan ammattitaitoiseen tiimiin vastaamaan kehittyvästä ja vastuullisesta taloushallinnon tehtävästä. Kilpailukykyisen palkkauksen ohella Signcom tarjoaa Sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Hermannissa. Joustavana työnantajana Signcom tarjoaa Sinulle mahdollisuuden vaikuttaa itse omiin työaikoihisi talouden kuukausiaikataulut huomioiden, jolloin voit siis itse vaikuttaa, työskenteletkö virka-aikana 7,6h päivässä, vai teetkö esimerkiksi neljän päivän aikana viikon työt sisään ja pidät viidennen päivän vapaata – eikö kuulostakin reilulta? Kehitysmyönteiselle työntekijälle tarjoamme myös mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä työskentelyn ohella kohti taloushallinnon vastuullisempia ja haastavia tehtäviä.
Olisitko Sinä Signcomin uusi Kirjanpitäjä? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 29.7.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Työt Signcomilla alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita koko hakuprosessin ajan ja pyrimme myös tekemään päätöksiä nopeasti. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan palvelupäällikkö Anssi Säkö, puh. 030 6090 502 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1281231
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki