(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä, Helsinki
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019


Group Financial Controlling organisaatioon kuuluva Kirjanpito ja verotus -tiimi vastaa Valio Oy:n ulkoisesta laskennasta hoitaen lakisääteisen tilinpäätöksen liitetietoineen sekä verotuksen. Kirjanpito ja verotus -tiimi osallistuu myös eräiden tytäryhtiöiden kirjanpitotehtävien hoitamiseen. Tiimiin kuuluu 8 henkilöä ja toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Seinäjoella. 


Haemme nyt viihtyisään pääkonttoriimme Helsinkiin vakinaiseen työsuhteeseen kirjanpitäjää hoitamaan eri toimintojemme kirjanpitoa sekä avustamaan tilinpäätöksessä. Toimit osana Kirjanpito ja verotus -tiimiä, jossa vastaat kirjanpidon monipuolisista tehtävistä, kuten ostolaskujen käsittelystä, jaksotuksista, muistioista ja tase-erittelyiden laatimisesta. Olet kiinnostunut taloushallinnosta sekä innokas oppimaan uutta ja osallistumaan aktiivisesti muutokseen kohti sähköisempää taloushallintoa. Sinulla on halua ja kykyä haastaa totuttuja näkemyksiä ja koet mieluisaksi osallistua taloushallinnon kehitysprojekteihin. Henkilönä tulet hyvin ihmisten kanssa toimeen ja pidät tiimityöstä. Olet myös hyvä organisoimaan omaa tekemistäsi ja ajankäyttöäsi.

Odotamme sinulta
- Tehtävään soveltuvaa laskentatoimen koulutusta (esim. tradenomi)
- 3-5 vuoden työkokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä
- Kirjanpitolain, arvonlisäverolain ja muun verolainsäädännön kattavaa ja ajantasaista tuntemusta
- Yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja paineensietokykyä

Katsomme eduksesi
- Kirjanpidon järjestelmän (SAP), laskujen kiertojärjestelmän (SAP VIM) ja raportoinnin (BO) käyttökokemuksen
- Kokemuksen suurista, kansainvälisistä yrityksistä 

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, joustavat työajat, mukavan ja kannustavan työyhteisön sekä hyvät henkilökuntaedut yhdessä Suomen suurimmista elintarvikeyrityksistä. Tehtävä alkaa sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä:  kirjanpitopäällikkö Kristiina Kraus kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä. Voit soitella perjantaina 3.5.2019 klo 10-11 ja keskiviikkona 8.5.2019 klo 14-15 puh. 040-7346573. 

Hakuohjeet: Odotamme sinua innolla joukkoomme! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän vapaamuotoisen hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 16.5.2019 mennessä hakulinkin kautta.


Valion tehtävä on luoda hyvinvointia ja makuelämyksiä vastuullisesti. Teemme maistuvia tuotteita maidosta ja useista muista raaka-aineista. Tarjoamme makunautintoja, vaihtelua ja iloa ruokapöytään. Olemme suomalaisten maitotilayrittäjien osuuskuntien kautta omistama yritys. Valiolla on töissä 4 000 eri alojen ammattilaista ja kuuntelemme kuluttajia yli 100 vuoden kokemuksella.

Nobelisti A.I Virtasen perintö elää meissä edelleen. Hänen johtaessaan Valion laboratoriota ohjenuoraksemme vakiintui ajatus ihmisten hyvinvoinnin lisäämisestä. Teemme tieteestä arkea ja elämää parantavia tuotteita. Kuluttajat nauttivat Valion tuotteista noin 60 maassa ja innovaatioillamme on 350 patenttia ympäri maailman. Olemme Suomen suurin elintarvikkeiden viejä ja koko elintarviketeollisuuden suunnannäyttäjä. Valion liikevaihto vuonna 2017 oli 1 708 miljoonaa euroa. Lisätietoa meistä: www.valio.fi

Valio – Paremman elämän palveluksessa.