(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä - Helsinki
HYKS-instituutti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019
HYKS-instituutti Oy on erikoistunut lääketutkimuksiin liittyviin hallintopalveluihin ja niiden kehittämiseen. HYKS-instituutti Oy:n tehtävänä on edistää korkeatasoista kansainvälistä tutkimusta potilaiden hyväksi koko Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella. Arvostettujen tutkijoiden kansainvälinen verkosto Euroopan ja Yhdysvaltojen parhaiden yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa takaa kaikilla erikoisaloilla uusimman tiedon saatavuuden potilaiden parhaaksi. HYKS-instituutti Oy:ssä työskentelee 15 henkilöä täysipäiväisesti ja noin 400 osa-aikaista tutkijaa tai tutkimushenkilökuntaan kuuluvaa huippuosaajaa. Yhtiön liikevaihto 2018 oli 8,0 M€. Yhtiön liikevaihto koostuu pääosin kansainvälisten lääkeyritysten kanssa solmituista toimeksiantosopimuksista. Uusia toimeksiantoja on vuosittain 100-150. Useat tutkimukset kestävät vuosia. Tälläkin hetkellä HYKS-instituutilla on käynnissä yli 400 tutkimusta.
Haemme yhteistyössä HYKS-instituutin kanssa heidän palvelukseensa tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää.
Tilinpäätöstaitoisena kirjanpitäjänä tulet työskentelemään kokopäiväisesti osana kuuden henkilön ammattitaitoista taloushallintotiimiä.Tehtäviisi kuuluu maksuliikenne ja siihen liittyvät toimenpiteet, tilien ja reskontrien täsmäytykset, arvonlisäverokirjaukset, verottajalle tehtävät ilmoitukset ja verotiliotteen seuranta, erilaiset raportoinnit, kulujen oikaisut, katteiden laskenta ja tuloutus sekä myyntilaskutus. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja vankkaa sekä monipuolista aikaisempaa osaamista kirjanpitäjän tehtävistä. Henkilönä olet itsenäiseen työhön kykenevä, oma-aloitteinen ja aikaansaava ammattilainen, joka tekee työnsä huolella ja tarkkuudella. Työntekijänäolet joustava ja positiivisen asenteen omaava. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja opit mielelläsi uusia järjestelmiä. Odotamme sinulta lisäksi hyvää englannin kielen taitoa.
HYKS-instituutti tarjoaa sinulle haasteellisen ja monipuolisen työn sekä ammattitaitoisen tiimin tuen arvostetussa ja arvokasta työtä tekevässä yhteisössä. Jos sinulla on tehtävään tai hakuprosessiin liittyen kysyttävää, niin ole yhteydessä Eilakaislan rekrytointikonsultti Jaana Kesäläinen-Ruoholaan. Jaanan tavoitat parhaiten numerosta 030 6090 513.
Jos tehtävä kiinnostaa sinua ja haluat työskennellä osana mukavaa ja ammattitaitoista taloushallinnon tiimiä, niin lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen pikimmiten, mutta viimeistään 25.4.2019 kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia koko hakuprosessin ajan. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.