(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä - Helsinki
Suomen Sydänliitto ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019
Suomen Sydänliitto ry on maailman toiseksi vanhin sydänjärjestö. Teemme työtä sen eteen, että suomalaiset eläisivät pidempään terveinä ja että kukaan sydänsairastunut ei jäisi yksin sairautensa kanssa. Monipuolisen sydänterveyttä edistävän toiminnan ja kampanjoinnin lisäksi tarjoamme sairastuneille mm. tietoa, tukea, kuntoutusta, vertaistukea, liikuntaa ja virkistystoimintaa. Olemme noin 70 000 jäsenen yhteisö, joka on järjestäytynyt 226 paikalliseen sydänyhdistykseen, 16 alueelliseen sydänpiiriin ja kolmeen valtakunnalliseen järjestöön. Sydänliiton toimintaa tuetaan Veikkauksen tuotoilla.
Asiakasyrityksemme Suomen Sydänliitto hakee kirjanpitäjää äitiysvapaan sijaisuuteen. Sijaisuus kestää vuoden 2019 loppuun.

Tehtävän kuvaus

Työtehtäviisi kuuluvatsekä Sydänliiton että sydänyhteisön yhdistyksien ja säätiön kirjanpitojen jatilinpäätöksien lisäksi myynti- ja ostoreskontraan kuuluvia työtehtäviä sekätalouden ja hallinnon avustavien tehtävien hoitoa.

Tehtävä edellyttää

Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaslähtöisyyttä, oma-aloitteisuutta, hyviä IT-taitoja sekä halua työskennellä tuloksellisesti niin taloushallinnon rutiinien kuin asiantuntijatehtävien parissa, itsenäisesti ja osana liiton taloushallinnon asiantuntijatiimiä.
Edellytämme tehtävään soveltuvaa talousalan tutkintoa (tradenomi tai merkonomi), kokemusta vastaavista tehtävistä ja toimisto-ohjelmien sujuvaa hallintaa. Tilinpäätöskokemuksen, kokemukset Netvisor-ohjelmistosta sekä yhdistyksien tai säätiöiden taloushallinnosta katsomme sinulle eduksi.
Suomen Sydänliitto tarjoaa sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän viihtyisässä työyhteisössä Helsingissä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Eilakaislan rekrytointikonsultti Minna Juutilainen, puh. 030 6090 531.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pikaisesti, viimeistään 28.1.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia koko hakuprosessin ajan ja tehtävä täytetään mahdollisimman pian.