(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018
   Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella on asiakkaallamme vakituisen kirjanpitäjän tehtävä avoimena. Oletko jo aikaisempaa kokemusta omaava tilitoimistossa työskennellyt kirjanpitäjä ja sinulla sykkii sydän näihin tehtäviin?
Kyseessä on pienehkö tilitoimisto, jossa on miellyttävä yhteishenki ja toimistossa vallitsee ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen tapa tehdä töitä.
Työtehtävääsi kuuluisi vastata itsenäisesti eri asiakasyritysten monipuolisista kirjanpidon tehtävistä. Olet etsimämme henkilö, jos olet positiivinen, asiakaspalveluhenkinen, vastuuntuntoinen ja ulospäinsuuntautunut henkilö, joka toimii luontevasti niin kollegoiden kuin asiakkaidenkin kanssa sekä työskentelee hyvinkin itsenäisesti pelkäämättä kuitenkaan kysyä apua tarvittaessa muilta kollegoilta. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta, esimerkiksi merkonomi tai tradenomi ja mielellään vähintään muutaman vuoden kokemusta kirjanpidon tehtävistä tilitoimistossa. Lisäksi odotamme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta Netvisor ja Fivaldi järjestelmistä. Tilitoimistossa on työtahti on ajoittain hyvinkin kiireinen, joten tiukkojenkin aikataulujen parissa työskentelystä toivomme myös sinulta kokemusta.
Asiakkaamme tarjoaa kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut sekä tiiviin ja mukavan työyhteisön, jossa panostetaan työyhteisön hyvinvointiin ja työssä jaksamiseen.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan rekrytointikonsultti Jaana Kesäläinen-Ruohola, puh. 030 6090 513. Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemuksesi cv:n ja palkkatoivomuksen kera 26.11.2018 mennessä osoitteeseen kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia koko hakuprosessin ajan. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.