(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018
Etsimme Helsinkiin asiakkaallemme kirjanpitäjää määräaikaiseen tehtävään. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä Helsingin keskustaa. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian ja sopimus tehdään kolmen kuukauden ajalle, jatko on mahdollinen.

Toivomme hakijoilta

Odotamme hakijoilta muutaman vuoden kokemusta kirjanpidon tehtävistä, tilinpäätösosaaminen ei ole välttämätöntä. Arvostamme ajan tasalla olevia IT taitoja, erityisesti Excelin hyvä osaaminen on oleellista. Eduksi katsomme Microsoft Navisionin ja/tai Mepco palkkaohjelmiston tuntemuksen. Eduksi katsomme myös hanke- ja/tai palkkakirjanpidon osaamisen. Tehtävään valittavan henkilön toivomme olevan työotteeltaan tarkka, huolellinen ja oma-aloitteinen. Arvostamme erityisesti yhteistyökykyä ja halua työskennellä tiimissä.

Tehtäviin kuuluu

Tehtävään kuuluu mm. kirjanpidon korjausvientejä, raporttien täsmäyttämistä pääkirjaan sekä muita kirjanpidon tehtäviä. Työskentelet tiimissä, jossa on muutama kirjanpitäjä sekä reskontranhoitajia.     Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän ja ammattitaitoisten kollegojen tuen työllesi.   Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 20.8.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.