(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Tilitoimisto Kallio Oy tarjoaa taloushallintopalveluita Helsingissä Kallion kaupunginosassa. Tilitoimisto Kallio on vuodesta 2014 toiminut auktorisoitu tilitoimisto, missä tänä päivänä työskentelee 4 ammattilaista. Vahvuutenamme on liiketalouden ymmärtäminen, nykyaikainen tietotekniikka ja asiakkaan yksilöllinen palvelu.

Tilitoimisto Kallio Oy etsii nyt kauttamme kahta kirjanpitäjää vakituisiin työsuhteisiin. Voit olla vastavalmistunut tai jo alalta kokemusta omaava tulevaisuuden ammattilainen. Työtä on tarjolla 37,5h/vko ja työajat sijoittuvat klo 8-16 välille.

Kirjanpitäjänä toimenkuvaasi kuuluu pääasiassa omien nimettyjen asiakkaiden kirjanpito tilinpäätöksineen. Työkielenä toimii suomi.

Toivomme hakijoilta:

- Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. merkonomi / tradenomi)
- Kiinnostusta alaa kohtaan
- Halua kehittyä alan ammattilaiseksi
- Numerotarkkuutta ja huolellisuutta
- Positiivista asennetta ja nopeaa oppimiskykyä
- Itseohjautuvaa työskentelyotetta
- Sitoutumishalua pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Lisäksi katsomme eduksi Visma Fivaldin ja/tai sähköisten taloushallinto-ohjelmien kuten Procountorin, Visma Netvisorin tai Fennoan käyttökokemuksen. Myös aikaisempi kokemus tilitoimistossa työskentelystä, palkanlaskennasta tai pk-yrityksen taloushallinnon tehtävien hoidosta katsotaan sinulle eduksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen kasvavassa tilitoimistossa sekä tiiviin ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin kantakaupungissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Sini Lehtiselle 26.03.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä puhelimitse arkisin klo 9-15, Sini Lehtinen p. 050 411 0390.