(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2018

Asiakasyrityksemme on kirjanpitotoimisto, joka tarjoaa kaksikielisiä taloushallintopalveluita vahvalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella. Yrityksen palveluihin kuuluu lisäksi myös arvopaperikirjanpito. Asiakaskunta koostuu pääasiassa säätiöistä, yhdistyksistä sekä muista kirjanpitovelvollisista.

Asiakkaamme etsii nyt tiimiinsä kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen Helsingin keskustaan.

Tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti asiakkaiden taloushallinnosta toimien asiakkaiden paikallisena yhteyshenkilönä kirjanpitoon ja palkkahallintoon liittyvissä asioissa. Päätehtäviä ovat mm. asiakkaiden kirjanpito, kuukausi- ja vuosiraportointi, tilinpäätökset, vuosikertomusten laatiminen sekä palkkahallinto. Lisäksi pyrit jatkuvasti kehittämään toimintoja asiakkaidesi eduksi. Teet työssäsi läheistä yhteistyötä asiakkaiden, tilintarkastajien ja viranomaistahojen sekä kollegoidesi kanssa. Työaika on liukuva.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi tai merkonomi) sekä aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Hallussasi on perustason kirjanpito sekä perusteet palkanlaskennasta. Toivomme sinulta positiivista asiakaspalveluasennetta, oma-aloitteisuutta, proaktiivista suhtautumista työtehtäviin sekä halua kehittyä alalla. Kommunikoit ja palvelet asiakasta sujuvasti suomen ja ruotsin kielellä sekä työskentelet mielelläsi niin itsenäisesti kuin osana tiimiäkin. Hahmotat kokonaisuuksia asiakaslähtöisesti ja kaupallisesta näkökulmasta ja työskentelet mielelläsi suorassa yhteydessä asiakkaiden kanssa. Taloushallinnon ohjelmistoista käytössäsi on Visma Fivaldi, mutta emme edellytä sen aiempaa käyttökokemusta.

Tarjoamme haastavan, vastuullisen ja monipuolisen työnkuvan, kilpailukykyisen palkkauksen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Arvostamme työntekijöitämme ja haluamme panostaa heihin. Perehdytämme uudet tiimin jäsenet yritykseen ja työtehtäviin sekä tarjoamme hyvät mahdollisuudet edetä uralla ja laajentaa osaamista koulutusmahdollisuuksien kautta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Anette Tervakankaalle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä puhelimitse arkisin klo 9-15, Anette Tervakangas, p. 050 411 0271.