(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2018
Vuonna 2012 perustettu GF Money on suomalainen rahoitusyhtiö ja yksi Suomen tunnetuimmista varjopankeista. Kari Keskitalon perustama GF Money Oy on tullut tunnetuksi luotettavana ja helposti lähestyttävänä yritysrahoittajana. Nykyään GF Money -konserni tarjoaa yritysrahoituspalveluiden lisäksi myös kuluttajarahoitus-, sijoitus- ja kiinteistönvälityspalveluita. GF Money toimii Suomessa, Tanskassa ja Ruotsissa. GF Money -konserniin kuuluvat myös GF Property Oy, West-House LKV sekä Lainasto Oy.  
GF Money Oy hakee kauttamme ammattitaitoista kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen. Työntekijä rekrytoidaan suoraan asiakasyrityksen palvelukseen. Yritys sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa Mikonkadulla.

Tehtäviisi kuuluvat

Monipuoliseen tehtävääsi kuuluvat sinulle nimettyjen yhtiöiden kirjanpitoa tilinpäätöksineen ja muita taloushallinnon tehtäviä, kuten laskujen käsittelyä, reskontran ja rahaliikenteen hoitoa sekä vuokravalvonnassa avustamista. Yritys on kasvamassa ja taloushallinnon organisaation toiminta on muotoutumassa, joten toimenkuvasi pienessä taloushallinnon tiimissä muokkautuu taustasi ja osaamisesi mukaisesti.

Odotamme sinulta

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja noin 5 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Hallitset MS –Officen ohjelmat, erityisesti Excelin käyttö on sujuvaa ja opit mielelläsi uusia järjestelmiä. Yrityksessä on käytössä Procountor -taloushallinnon ohjelmisto ja yritys toimii Mac -ympäristössä.

Toivomme sinulta

Työotteeltasi olet ehdottoman huolellinen ja tarkka. Työskentelet mielelläsi pienehkössä toimistossa, jossa työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Pidät siitä, että työpäivät eivät ole samanlaisia ja pystyt priorisoimaan työtäsi ja joustamaan tilanteen mukaan. Olet myös tarvittaessa halukas matkustamaan 1-2 kertaa kuukaudessa yrityksen Turun toimistoon. Henkilönä olet oma-aloitteinen ja halukas omaksumaan sekä oppimaan uusia asioita. Pidät siitä, että työtehtäväsi sisältävät rutiininomaisia ja välillä vaativampia tehtäviä. Tarjolla oleva tehtävä mahdollistaa myös kehittymisen tehtävässä ja omaan työnkuvaan vaikuttamisen. Viihdyt parhaiten nuorekkaassa ja dynaamisessa työyhteisössä mukavan ja tukea tarjoavan tiimin jäsenenä.     Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 13.4.2018 mennessä Kaislanet-palveluun. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan seniorkonsultti Marjaana Merikanto, puh. 030 6090 504.