(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä / Helkama Emotor Oy, Espoo
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018


Helkama Emotor -konserni on hankolainen, vakavarainen, 113-vuotias perheyritys, joka on erikoistunut kaapeleihin ja polkupyöriin. Konserni muodostuu neljästä liiketoimintaa harjoittavasta yrityksestä, joista Suomen Polkupyörätukku harjoittaa polkupyörien vähittäiskauppaa Baiks-myymäläketjunsa kautta, Helkama Velox polkupyörien valmistusta ja tukkukauppaa sekä Helkama Bica tytäryhtiöineen kaapelien valmistusta. Ks. www.helkamaemotor.fi Suomen toiminnot sijaitsevat Hangossa, Kaarinassa sekä pääkaupunkiseudulla. Konsernilla on tehdas myös Shanghaissa Kiinassa. Konsernin liikevaihto on noin 70 milj. euroa ja henkilökuntamäärä Suomessa yhteensä noin 300.

Haemme itsenäistä ja oma-aloitteista

Kirjanpitäjää

Helkama Emotor -konsernin taloushallintoon Espoon Muuralaan.

Olet osa ammattitaitoista taloushallinnon nelihenkistä tiimiämme Helkama Emotor konsernissa. Vastaat itsenäisesti Helkama Velox Oy:n ja Suomen Polkupyörätukku Oy:n kirjanpidosta, joiden liikevaihto on yhteensä n. 25 milj. euroa. Raportoit tehtävässä konsernin talousjohtajalle. Tehtävä on vakituinen.

Tämä tehtävä tarjoaa Sinulle itsenäisen vastuualueen ja monipuolisen tehtäväkentän vakavaraisessa perheyhtiökonsernissa. Päätehtäviisi kuuluvat liiketoimintayhtiöiden kirjanpito, tilinpäätökset, ostoreskontra, tulo- ja arvonlisäveroilmoitukset ja kuukausiraportointi. Taloustiimissämme pääset mukaan myös ideoimaan sekä kehittämään toimintojamme. Lisäksi saat vaikuttaa organisaatiossamme laajasti ja toimia hyvässä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa.

Arvostamme taustassasi kokemusta useammalta vuodelta itsenäisestä kirjanpitovastuusta tilinpäätöksineen. Olemme kuitenkin avoimia taustasi suhteen ja voit olla joko innokkaasti vastuuta ja kasvumahdollisuutta hakeva osaaja tai jo kokeneempi ammattilainen. Sinulla on hyvä tulo- ja arvonlisäverotuksen tuntemus sekä vahva Excel-osaaminen. Kokemus konsernieliminoinneista on tehtävässä eduksi.

Jotta istut hyvin mukavaan työyhteisöömme ja menestyt tässä monipuolisessa tehtävässä, odotamme uudelta helkamalaiselta joustavaa yhteistyöotetta ja intoa uuden oppimiseen ja kehittämiseen. Me pidämme perheyrityksenä kyllä huolta omistamme ja otamme sinut avoimesti vastaan!

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Jarkko Pohjonen, puh. 040 774 9821, ti 9.10., to 11.10., ti 16.10. ja to 18.10. klo 13–16. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 21.10.2018 mennessä.