(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä Heinoja Oy:lle Turkuun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2018Työn kuvaus:
 

Heinoja Oy  on täyden palvelun tilitoimisto, joka on palvellut asiakkaitaan menestyksekkäästi jo 30 vuoden ajan. He tarjoavat monipuolisia taloushallinnon palveluja toimistopalveluista yritysjärjestelyihin ja pääpaino heillä on kirjanpidossa, tilinpäätöksissä sekä veroilmoituksissa. Heinoja Oy panostaa toiminnassaan asiakkaiden henkilökohtaiseen, laadukkaaseen ja nopeaan palveluun. Heidän tärkein menestyksentekijänsä on motivoitunut ja sitoutunut henkilökunta, joka työskentelee asiantuntevasti puhaltaen yhteen hiileen.
 
Haemme Heinoja Oy:lle Turkuun kokenutta kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen. Työ on kokoaikaista ja alkaa mahdollisimman pian.
 
Hakijoilta odotamme soveltuvan koulutuksen lisäksi aikaisempaa työkokemusta kirjanpidon erilaisista tehtävistä mielellään tilitoimistosta. Toivomme osaamista myös palkanlaskennasta ja katsomme eduksesi KLT-tutkinnon tai tavoitteen suorittaa tutkinto tulevaisuudessa. Otat vastuun itsenäisestä työskentelystä ja hoidat vaativiakin tilanteita sujuvasti ja laadukkaasti. Organisoit työsi järkevästi työn realiteetit huomioiden ja otat haltuun suuriakin kokonaisuuksia. Käytät sujuvasti sähköisiä järjestelmiä ja eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus Tikon- sekä Heeros-järjestelmistä. Arvostamme positiivista, avointa ja iloista asennetta uusia asioita kohtaan sekä halua oppia ja kehittyä koko ajan paremmaksi asiantuntijaksi.
 
Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset kirjanpidolliset tehtävät mm. juokseva kirjanpito, osto- ja myyntireskontra, laskujen kierrätys, veroilmoitukset, tilinpäätökset ja palkanlaskenta. Työnkuvaan sisältyy yhteydenpitoa asiakaskuntaan konsultoiden ja neuvoen heitä.
 
Tarjoamme sinulle monipuolista ja vastuullista työtä alan arvostetulla toimijalla. Saat perehdytyksen työhön ja pääset osaksi mukavaa ja asiantuntevaa tiimiä. Lisätietoja paikasta antaa HR Consultant Vilma Hyvönen, vilma.hyvonen@adecco.fi , 040 621 6202, arkisin klo 9-15. Hae paikkaa viimeistään 21.11.2018 ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Asiakkaan tehtävänimike:  Kirjanpitäjä


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Vilma Hyvönen, 0406216202


Toimipaikka:  Turku