(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä - Hämeenlinna
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019


Etsimme asiakasyrityksellemme Tili- ja hallintopalvelut Hämeenlinnalle alkuvuoden 2020 kiireavuksi Kirjanpitäjää osa-aikaiseen työsuhteeseen Hämeenlinnaan. 
Tehtävän kuvaus 
Tässä tehtävässä saat vastuullesi taloushallinnon monipuolisen tehtäväkokonaisuuden ja työnkuvaasi kuuluu eri yhtiömuotoisten pk-yritysten laskutukseen, reskontriin ja kuukausittaiseen kirjanpitoon liittyviä tehtäviä sekä viranomaisilmoitusten hoitamista. Tuet konsulttoivalla otteella asiakasyrityksiä taloushallinnon kysymyksissä. Osallistut tilinpäätösten laadintaan ja osaamisesi mukaan työnkuvaan voidaan sisällyttää myös palkanlaskennan tehtäviä. 
Toivomme sinulta
Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. taloushallinnon merkonomi/tradenomi) ja sinulla on jo kokemusta kirjanpidon tehtävistä. Lisäksi viranomaisilmoitukset ja tulorekisteri ovat sinulle tuttuja käsitteitä sekä olet ollut joko avustavassa tai päävastuulolisessa roolissa tilinpäätösten laadinnassa. Sinulla on positiivinen ja ammattimainen ote asiakasrajapinnassa työskentelyyn sekä halu tuottaa asiakkaille ensiluokkaista palvelua. Kokemus erilaisista taloushallinnon ohjelmistoista (esim.Netvisor) katsotaan eduksesi. 
Tarjoamme sinulle 
Tili ja Hallintopalvelut Hämeenlinna tarjoaa sinulle joustavan työn monipuolisten taloushallinnon tehtävien parissa. Työtä on tarjolla vähintään 20 tuntia viikossa ja kiireisimpänä aikana on mahdollisuus kokoaikaiseen (37,5h/vko) työskentelyyn. Työtä tehdään arkisin klo 8-16 liukuvan työajan kera. Työsuhde solmitaan Eilakaislan kautta ja tehtävä alkaa tammikuussa 2020 kestäen toukokuun loppuun. Tarkka aloitusajankohta on sovittavissa joustavasti ja toiveitasi kuunnellen. Työssä voi olla mahdollisuus jatkoon. 

Kiinnostuitko? 
Kuulisimme mielellämme sinusta mahdollisimman pian lisää! Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 31.12 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 030 6090 653/ etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi (Arkisin klo 8-16).