(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä, Go On Oulu
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019
Go On Oulu etsii asiakasyritykselleen

KIRJANPITÄJÄÄ

Asiakkaamme on Oulussa perustettu kirjanpitoon ja tilinpäätöspalveluihin erikoistunut yritys, jolla on kymmenien vuosien kokemus alansa menestyksekkäänä toimijana. Yritys tuottaa monipuolisia taloushallinnollisia palveluita eri alojen yrityksille ympäri Suomea.
Nykyisen kirjanpitäjän jäädessä äitiyslomalle etsimme uutta, vastuuntuntoista ja yrittäjämäisellä asenteella varustettua itsenäistä työskentelijää. Pääset työskentelemään vapaasti joustavien työaikojen, sekä etätyöskentelymahdollisuuden puitteissa mielenkiintoisissa ja monipuolisissa tehtävissä. Työ tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet syventää osaamistasi ja päästä kehittymään taloushallinnon ammattilaiseksi.

Päätoimenkuvaasi kuuluvat taloushallintoon liittyvät kirjanpitotehtävät, kuten tilinpäätökset, reskontra, sekä muut asiakasyrityksen tarjoamat kirjanpitopalvelut. Aikaisempi kokemus monipuolisista taloushallinnon tehtävistä, sekä taloushallinnon ohjelmistojen, kuten Finago Procountor -käytöstä katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö on positiivinen tiimityöskentelijä, joka ottaa vastuun omasta työstään ja työskentelee tarkasti ja täsmällisesti. Olethan myös motivoitunut oppimaan uutta ja kehittymään tehtävässäsi. Palkka määräytyy Taloushallinnon työehtosopimuksen mukaan.

Hakijalta odotamme:
• Office-ohjelmien sujuvaa käyttöä
• Asiakirjastandardien tunteminen
• Tuloksellista yrittäjäasennetta
• Tarkkuutta ja vastuullisuutta

Eduksesi katsomme:
• Finago Procountor-järjestelmän tuntemisen
• Työkokemuksen kirjanpidon tehtävistä

Tarjoamme Sinulle loistavan työmahdollisuuden, jossa pääset työskentelemään itsenäisesti valitseminasi työaikoina haluamassasi sijainnissa – vaikka kotonasi.

Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Oulun HR-asiantuntija Ronja Järvelä, puh. 0400-548811.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi www.go-on.fi sivujen kautta. Huomioithan, että haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Emme käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista, Instagramista sekä LinkedInistä.