(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä Gasum Oy:lle Espooseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019
Academic Work etsii asiakkaalleen Gasum Oy:lle kirjanpitäjää Espoon Tapiolaan. Mikäli olet esimerkiksi opintojasi viimeistelevä tai vastavalmistunut taloushallinnon osaaja, jolle on kertynyt jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä, saatat olla etsimämme henkilö! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian, joten haethan tehtävään heti!
KUVAUS
Academic Work etsii kirjanpitäjää Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Gasum Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel01@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Pääsääntöiset työtehtävät liittyvät Gasum Oy:n tytäryhtiön kirjanpidon hoitamiseen osana yrityksen taloustiimiä. Tehtäväalueeseen kuuluu myös ostolaskujen hoitaminen ostolaskujärjestelmässä, maksatuksen hoitaminen, matkalaskujen tarkistaminen sekä mahdolliset muut taloushallinnon tehtävät.

Tulet työskentelemään osana taloushallinnon ja kirjanpidon tiimiä, vastaat kahden tytäryhtiön kirjanpidon laatimisesta, veroasioiden laskemisesta ja tilittämisestä sekä tilinpäätöksen laatimisesta. Tehtäviin saat perehdytyksen ja tulet työskentelemään yhteistyössä kokeneempien kirjanpitäjien kanssa.

Tehtävä on erinomainen mahdollisuus työskennellä vastuullisessa yrityksessä, jonka yhteiset eettiset toimintatavat kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Pääset mukaan rakentamaan puhtaampaa huomista.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. tradenomi), jonkin verran aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja kiinnostusta kirjanpitoa kohtaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin osana tiimiäkin, numerotarkkuutta sekä ratkaisukeskeisyyttä. Sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot niin suomeksi kuin englanniksi.
Etsimällämme henkilöllä on:


* Kaupallinen koulutus (esim. tradenomi)
* Aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä, mielellään kirjanpidon parista
* Kyky työskennellä itsenäisesti ja tiimissä
* Avoin ja ratkaisukeskeinen tapa viedä asioita eteenpäin
* Numerotarkkuutta ja hyvä Excel-osaaminen
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito, ruotsin kieli eduksi


Lisäksi Microsoft Dynamics 365-sovelluksen sekä Basware-järjestelmän tuntemus luetaan eduksesi rekrytointiprosessista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ensi viikolla.

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 31.3.2020 asti

Paikka: Espoo, Tapiola

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 8.4.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Energiayhtiö Gasum on suomalainen kaasualan (maa- ja biokaasu) asiantuntija, joka rakentaa siltaa kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa maalla ja merellä. Gasum edistää kestävän energia- ja kiertotalouden syntyä lisäämällä kotimaisen biokaasun tarjontaa, kehittämällä pohjoismaista kaasuekosysteemiä ja huolehtimalla kaasun hintakilpailukyvystä. Yhtiö tuo Suomeen maakaasua ja jalostaa biokaasua sekä siirtää ja toimittaa niitä monipuolisesti energiantuotantoon, teollisuudelle, kotitalouksille ja maa- ja meriliikenteelle.

Gasum on Suomen johtava biokaasun tuottaja, biohajoavien jätejakeiden käsittelijä ja liikennekaasumarkkinan aktiivinen kehittäjä. Bio- ja maakaasun tankkausasemaverkostoa laajennetaan vahvasti lähivuosien aikana sekä kevyen että raskaan kaluston tarpeita varten. Gasumin tytäryhtiö Skangas on nesteytetyn maakaasun (LNG) pohjoismainen osaaja. Vahvistamme LNG:n asemaa ja infrastruktuuria sekä toimitamme LNG:tä merenkulun, teollisuuden ja raskaan liikenteen tarpeeseen Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Gasum on sataprosenttisesti valtio-omisteinen yhtiö. Konsernissa työskentelee noin 400 henkeä, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa.