(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä Fortum Oyj:lle Espooseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2020
Asiakkaamme Fortum etsii täydennystä kirjanpitotiimiinsä. Oletko sinä tiimin uusi jäsen? Fortumilla sinua odottavat vuorovaikutteinen työ pääkirjanpidon ja tilinpäätösten parissa, 15 hengen osaava tiimi sekä mahdollisuus syventää osaamistasi osana merkittävää suomalaista energia-alan vaikuttajaa. Lue tarkemmin tehtävästä alempaa ja hae paikkaa!
KUVAUS
Etsimme Fortumille kirjanpitäjää työskentelemään pääkirjanpidon sekä tilinpäätöksen tehtävissä. Kirjanpitäjänä toimit itsenäisesti osana kokenutta ja osaavaa kirjanpitotiimiä. Työskentelet käyttöomaisuuskirjanpidon, verotuksen sekä viranomais- ja tilinpäätösraportoinnin tehtävissä. Varsinaisen kirjanpidon lisäksi kommunikoit sisäisten sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme


* Hyvähenkisen ja ammattitaitoisen tiimin tuen
* Mahdollisuuden työskennellä osana kotimaista energia-alan vaikuttajaa
* Mahdollisuuden kehittää itseäsi; Fortum tukee sinua kehittymään työntekijänä sekä tuomaan omat vahvuutesi esiin vastuullisessa roolissa
* Modernit työskentelytilat sekä hyvän sijainnin Keilaniemessä (etätyömahdollisuus)
* Liukuvan työajan

TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset kokonaisvastuulliseen rooliin ja vastaat pääkirjanpidosta osana kirjanpitotiimiä. Pääasiallisena vastuualueenasi on hoitaa pääkirjanpitoa, kuukausi- ja vuosiraportointia sekä verotuksen ja viranomaisyhteistyön tehtäviä. Työskentelet yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kanssa.

Työtehtäviäsi ovat:
* Pääkirjanpito
* Osaamisesi mukaan tilinpäätökset tai niissä avustaminen
* Verotuksen tehtävät
* Käyttöomaisuuskirjanpito
* Tilinpäätösraportointi sekä viranomaisraportointi
* Yhteydenpito sidosryhmiin
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on jo aiempaa kokemusta kirjanpidosta sekä ymmärrystä tilinpäätöksistä. Toivomme sinulta myös hyviä Excel-taitoja sekä halukkuutta oppia erilaisten järjestelmien käyttöä.

Etsimällämme henkilöllä on:
* Kokemusta kirjanpidosta
* Tilinpäätöskokemusta tai ymmärrystä tilinpäätöksistä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Oma-aloitteinen ja teknologiaorientoitunut asenne
* Hyvät vuorovaikutustaidot

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: 12 kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Espoo, Keilaniemi
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Fortum puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Fortum on Suomen johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen. Lisäksi Fortum tarjoaa asiantuntijapalveluita energia-alan yrityksille auttaen heitä tekemään järkeviä energiavalintoja. Lue lisää Fortumista täältä