(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä Fortum Oyj:lle Espooseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019
Etsimme Fortumille kirjanpitäjää työskentelemään pääkirjanpidon sekä tilinpäätöksen tehtävissä. Kirjanpitäjänä työskentelet itsenäisesti osana kokenutta ja osaavaa, noin 15 henkilön kirjanpitotiimiä. Teet pääkirjanpitoa työskennellen käyttöomaisuuskirjanpidon, verotuksen sekä viranomais- ja tilinpäätösraportoinnin tehtävissä. Työssäsi kommunikoit sisäisten sidosryhmien kanssa, joten etsimme Fortumille mukautumiskykyistä henkilöä hyvillä yhteistyötaidoilla varustettuna. Tehtävä sopii erinomaisesti muutaman vuoden kirjanpidon töitä tehneelle oma-aloitteiselle ja teknologiaorientoituneelle henkilölle.

Miltä kuulostaa työ osana merkittävää suomalaista energia-alan vaikuttajaa osaavassa tiimissä? Fortum sijaitsee erinomaisella paikalla Keilaniemessä moderneissa ja viihtyisissä tiloissa. Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä kehittämään itseäsi yhä lisää kirjanpidon monipuolisissa ja vastuullisissa tehtävissä! Hae jo tänään, sillä etenemme haussa heti sopivien henkilöiden löydyttyä!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista kirjanpitäjää Fortum Oyj:lle Espooseen! Tulet työskentelemään osana 15 hengen ammattitaitoista ja osaavaa tiimiä kirjanpidon monipuolisissa tehtävissä. Pääkirjanpidon lisäksi vastaan muun muassa viranomaisraportoinnista, tilinpäätösraportoinnista sekä juoksevan kirjanpidon tehtävistä.

Tarjoamme


* Hyvähenkisen ja ammattitaitoisen tiimin tuen
* Mahdollisuuden työskennellä osana kotimaista energia-alan vaikuttajaa
* Liukuvat työajat sekä vastuuta!
* Mahdollisuuden kehittää itseäsi; Fortum tukee sinua kehittymään työntekijänä sekä tuomaan omat vahvuutesi esiin
* Modernit työskentelytilat sekä hyvän sijainnin Keilaniemessä

TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset kokonaisvastuulliseen rooliin ja vastaat pääkirjanpidosta osana kirjanpitotiimiä. Pääasiallisena vastuualueenasi on hoitaa pääkirjanpitoa, kuukausi- ja vuosiraportointia sekä verotuksen ja viranomaisyhteistyön tehtäviä. Työskentelet yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kanssa.

Työtehtäviäsi ovat:
* Pääkirjanpito
* Osaamisesi mukaan tilinpäätökset tai niissä avustaminen
* Verotuksen tehtävät
* Käyttöomaisuuskirjanpito
* Tilinpäätösraportointi sekä viranomaisraportointi
* Yhteydenpito sidosryhmiin
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on jo jonkin verran kokemusta kirjanpidosta. Sinulla on ymmärrystä tilinpäätöksistä tai olet jo tehnyt tilinpäätöksiä. Sinulla on hyvät Excel-taidot ja halukkuutta oppia erilaisten järjestelmien käyttöä. Työsi pitää sisällään myös yhteistyötä sidosryhmien kanssa, joten toivomme että viihdyt myös vuorovaikutteisessa työssä. Etsimällämme henkilöllä on lisäksi sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Ideaalihakijallamme on:


* Kokemusta kirjanpidosta muutaman vuoden ajalta
* Kokemusta tilinpäätöksistä tai ymmärrystä tilinpäätöksistä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Soveltuva koulutustausta (tradenomi/KTM)


Tämän lisäksi olet rohkea ja itseohjautuva tiimipelaaja.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan, sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Academic Work vastaa tästä rekrytointiprosessista asiakkaamme Fortum Oyj puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Fortum on Suomen johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen. Lisäksi Fortum tarjoaa asiantuntijapalveluita energia-alan yrityksille auttaen heitä tekemään järkeviä energiavalintoja. Lue lisää Fortumista täältä