Kirjanpitäjä - Forbo Flooring Finland Oy - Helsinki, Lauttasaari
Personaria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Forbo Flooring Finland Oy kuuluu sveitsiläiseen pörssinoteerattuun Forbo-konserniin. Forbo on maailman johtavia korkealaatuisten julkisten ja asuintilojen lattianpäällysteiden valmistajia. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 1,1 miljardia euroa ja työllistää maailmanlaajuisesti 5700 henkilöä, joista Pohjoismaissa 120.

Suomen kymmenen henkilön tiimimme koostuu pääosin myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaista ja haemme nyt joukkoomme Helsingin Lauttasaareen

KIRJANPITÄJÄÄ

Tehtävässäsi vastaat yhtiömme taloushallinnosta kaikilta osin tilinpäätöksistä ja viranomaisyhteyksistä päivittäisiin rutiineihin maksuliikenteen ja ostolaskujen parissa. Toimenkuvasi sisältää myös luotonvalvonnan osa-alueita ja osallistut budjetointiin ja ennusteiden laadintaan. Olet yhteyshenkilö henkilöstöasioissa ja palkanlaskennan hoitavaan ulkoistettuun toimijaan. Raportoit tehtävässäsi maajohtajalle ja Pohjoismaiden talousjohtajalle.

Sinulla on monipuolista käytännön työkokemusta taloushallinnon tehtävistä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Olet tilinpäätöstaitoinen ja hallitset viranomaisraportoinnin sekä taloushallinnon osa-alueiden rutiinit.  Osaat hyödyntää tietojärjestelmiä ja Exceliä työssäsi. Käytössämme on SAP, Basware ja Mercur. Kansainvälisessä yhtiössä tarvitset työssäsi hyvää englannin kielitaitoa.

Olet oma-aloitteinen, ulospäinsuuntautunut ja itsenäinen tiimin jäsen. Mietit parhaita käytäntöjä ja haluat edistää tietojärjestelmien käyttöä. Kysyt jos et tiedät ja viet asiat huolellisesti loppuun. Tukenasi sinulla on alan ammattilaisten joukko ja pohjoismainen taloustiimi.

Tarjoamme käytännönläheiselle kirjanpidon ammattilaiselle monipuolisen ja itsenäisen tehtävän kasvuhakuisessa ja kehittyvässä yhtiössä.

Tutustu yritykseemme www.forbo-flooring.fi.

Kiinnostaako vastuullinen tehtävä pienessä tiimissä?

 

Personaria Oy avustaa meitä rekrytointiprosessissa ja lisätietoja tehtävästä antaa Paula Peltolin numerossa 050 4110829.

Täytä hakemuslomake www.personaria.fi/avoimet-tyopaikat viipymättä; 31.3.2019 mennessä. Liitä hakemukseesi myös englanninkielinen cv. Käynnistämme haastattelut jo hakuaikana mahdollisten pääsiäislomien vuoksi.

 

Personaria Oy on taloushallinnon ammattilaisten henkilöstöosaaja.

 

Avainsanat: SAP, kirjanpito, tilinpäätös, luotonvalvonta, budjetointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1241415
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa