Kirjanpitäjä / Financial Specialist
Newsec

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.12.2020

Pohditko kirjanpidon ammattilaisena, voisiko nyt olla sopiva ajankohta vaihtaa työpaikkaa? Mikäli näin - mitä jos tulisit työskentelemään kiinteistöalalle! 

Meidän toimialamme ei ole se kaikista turbulentein ja suhdanneherkin, ja tarjoaa siten arkeesi vakautta ja turvaa. Yrityksenä taas panostamme Sinun hyvinvointiisi ja osaamisesi kehittymiseen niin toimialalla kuin taloushallinnossa. Olemme hyvin kehitysmyönteinen talo ja kehitämme jatkuvasti myös järjestelmiämme ja toimintatapojamme sinun työsi sujuvoittamiseksi.

Miltä kuulostaa? Kiinnostaisiko sinua tutustua tarkemmin tähän tehtäväämme ja meihin työnantajana?

Tehtävä ja työkaverit

Kiinteistökirjanpitäjänämme sinun vastuullasi on pitää asiakkaidemme kirjanpito ajan tasalla. Huolehdit asiakkaan kirjanpidosta ja vastaat siitä, että kirjanpidolliset asiat ovat hyvin ja aikataulussa hoidetut. Teet tiivistä yhteistyötä muiden samassa asiakkuudessa työskentelevien taloushallinnon osaajien kanssa – vierelläsi on jatkuvasti työkavereita sparraamassa ja jakamassa osaamistaan.

Olet myös asiakkaita konsultoivassa roolissa ja arkeesi kuuluu asiakkaiden kirjanpitoon ja muihin ulkoiseen laskentaan liittyviin kysymyksiin vastaamista sekä matkan varrelle sattuvien haasteiden selvittämistä. Meillä taloushallinto on osa liiketoimintaamme sekä asiakkaillemme tarjottavaa kiinteistösijoitustoiminnan palveluportfoliota, jolloin pääset työssäsi avustamaan sekä kotimaisia että ulkomaisia kiinteistöalan sijoittajia.

Tämä tehtävä on luonnollisesti kokopäiväinen. Pääset tutustumaan tuleviin työkavereihisi verkkosivuillamme. Johannan, Annukan, Outin ja Mayan työntekijäkokemuksista voit lukea lisää täältä

Mitä voimme tarjota sinulle?

Toimimme siis vakaalla toimialalla ja olemme kasvun polulla. Yrityksemme lähes 600 osaajasta yli 100 työskentelee kanssasi taloushallinnon parissa. Ei ole epäilystäkään siitä, ettemmekö yhä vahvistu ja pysty tarjoamaan Sinulle niin ammatillisia haasteita kuin arjen turvaa suunnatessamme Suomen suurimmaksi kiinteistöalan asiantuntijayritykseksi. Mitä muuta sinun on lupa odottaa?

  1. Uskallamme luvata, että meillä saat työkaveriksesi ja sparraajiksesi alamme parhaat osaajat. Tulet mukaan tuottamaan asiakkaillemme alan parhaita kiinteistöpalveluita.
  2. Meille on tärkeää, että sinä voit hyvin. Palkka ja palkitseminen on meillä mielestämme linjassa työn vaativuuden kanssa ja työhyvinvointi on meille sydämen asia. Vaikka työhömme kohdistuu ajoittaista painetta, sinulla on kuitenkin paljon vapautta päättää siitä, miten ja missä työsi teet. Joustavuutesi vastapainoksi myös me joustamme sinun suuntaasi. 
  3. Meillä on kasvollinen omistaja, mikä tarkoittaa kehittymistä ja tavoitteiden eteen työskentelyä myös pitkällä tähtäimellä. Emme hae pikavoittoja vaan keskitymme laadukkaaseen työhön, asiakkaidemme palveluun ja henkilöstömme menestymisen mahdollistamiseen. Panostamme juuri nyt vahvasti kehitystyössä hankkeisiin, jotka helpottavat ja automatisoivat sinun työtäsi.
  4. Meidän kanssamme pääset oppimaan valtavasti uutta. Jotkut voisivat sanoa taloushallinnon tehtäviämme kiinteistöalan korkeakouluksi. Yhtä lailla pysyt ajan hermolla myös taloushallinnon muuttuvassa maailmassa. Pystymme tarjoamaan sinulle myös vaihtoehtoisia urapolkuja ja uusia haasteita työskennellessäsi kanssamme.

Uskomme, että huomaat nopeasti, kuinka arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation ja Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme, johtamisessa kuin liiketoiminnassamme.

Näillä taidoilla onnistut

Tässä tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta kokemusta sekä osaamista kirjanpidosta. Olet siis työskennellyt aiemmin esimerkiksi kirjanpitäjänä ja hallitset myös tilinpäätökset. Olet siis erityisesti ulkoisen laskennan ammattilainen. Mikäli takataskustasi löytyy kokemusta kiinteistöalalta tai veroilmoituksista, pääset sitä työssäsi hyödyntämään.

Arkemme on välillä hektistä, sillä dynaamiset asiakkaamme tekevät usein nopeitakin liikkeitä, jotka vaikuttavat meidän työhömme. Paineensietokyky ja asiakaspalvelualttius ovat siis meillä valttia – kuten yleensäkin taloushallinnon tehtävissä. Työn luonne edellyttää sinulta myös tarkkuutta työssäsi. Englannin kielen kirjallisesta ja suullisesta osaamisesta on sinulle ilman muuta hyötyä.

Miltä vaikutti? Tuntuuko sinusta siltä, että sinä voisit olla tuleva työkaverimme?  

Lisätietoja ja hakuohjeet

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 31.1.2021 mennessä. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi, joten jos vaikuttaa siltä, että olemme molemminpuolinen match, kuulet meistä hyvinkin pian!

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Niina juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Hänet tavoitat parhaiten sähköpostitse niina.putkinen@newsec.fi. Laita Niinalle viestiä ja voitte sopia keskusteluajan.

Olethan siis yhteydessä – olisi hienoa tutustua puolin ja toisin!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot