(Poistunut julkaisusta)

KIRJANPITÄJÄ, Espoo
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019
Asuntosäätiö tekee työtään monipuolisen ja omaleimaisen asumisen vastuullisena kehittäjänä yhteistyössä useiden alan asiantuntijoiden ja asukkaiden kanssa. Asuntosäätiö-konserni on Suomen neljänneksi suurin asuinkiinteistöjen omistaja, jonka visiona on tarjota parasta asumista elämän eri vaiheisiin. Tutustu meihin, palveluihimme & porukkaamme tarkemmin osoitteessa https://www.asuntosaatio.fi/etusivu.

 

Arvomme muodostavat toimintamme perustan, asiakaskeskeisyys, vastuullisuus ja oikeudenmukaisuus ohjaavat valintojamme. Uskomme, että hyvään asiakaskokemukseen tarvitaan myös hyvä työyhteisö. Henkilöstömme vahvuuksiksi on mainittu erityisesti hyvä työilmapiiri, yhteistyön sujuvuus yli tiimirajojen sekä valmius kehittää asioita.

Haemme nyt KIRJANPITÄJÄÄ vahvistaaksemme taloustiimiämme.

Kirjanpitäjänä työskentelet Asuntosäätiön 9 hengen taloustiimissä ja raportoit talouspäälliköllemme. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan. Työpiste sijaitsee Espoon Tapiolassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työpäiväsi koostuvat vastuullesi kuuluvien Asuntosäätiö-konsernin asuntoja omistavien asunto- ja kiinteistöyhtiöiden kirjanpidosta, tilinpäätöksistä, viranomaisraportoinnista, raportoinnista ja muista tiimiemme tehtävistä. Tehtävä on taloustiimissämme uusi.

Odotamme valittavalta henkilöltä:

- aikaisempaa työkokemusta kirjanpidon tehtävistä ja kaupallista tehtävään soveltuvaa tutkintoa
- huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta sekä numerotarkkuutta
- vastuullista asennetta ja aitoa kiinnostusta taloushallintoon
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- hyviä vuorovaikutustaitoja sekä rohkeutta tuoda esiin myös kehitysideoita
- kirjanpidon ohjelmistojen lisäksi hallitset erinomaisesti MS Office -ohjelmat, erityisesti Excelin, Tampuurin tuntemus on eduksesi.

Tarjoamme työpaikan, jossa aidosti panostamme työntekijöihimme ja haluamme jatkaa työyhteisömme kehittämistä. Pääset itsenäiseen tehtävään luotettavassa yrityksessä. Saat koko työyhteisömme sekä erityisesti taloustiimimme tuen päivittäisessä työssäsi. Meillä on myös kattavat työsuhde-edut, kuten esimerkiksi laaja työterveyshuolto sekä lounas- ja virikesetelit. Olisiko tämä sinun tuleva työyhteisösi?

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään sunnuntaina 9.6. rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Haastatteluja saatetaan aloittaa jo hakuajan aikana, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa! Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys