(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä / Controller
Poolia Suomi Oy / Babcock International

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2018

Babcock International

For more than a century, Babcock has been trusted to deliver bespoke, highly-skilled engineering support.Underpinned by a deep understanding of technology integration, infrastructure management, and specialist training, we help customers around the world to improve the capability, reliability and availability of their most critical assets within the key market sectors of Marine, Land, Aviation, and Nuclear.

Esittely

Babcock Air Ambulance AB, filial i Finland on Ruotsin yhtiön filiaali ja osa Babcock International Ltd -konsernia.

Babcock International -konserni on 35.000 työntekijän yhtiö, joka toimii ympäri maailman. Suomen ja pohjoismaiden yksikkömme on osa konsernin Aviation-liiketoimintaa, joka tuottaa helikopteripalveluita lähes kaikissa Euroopan maissa. Suomessa tarjoamme lääkärihelikopteripalvelua Oulussa, Rovaniemellä, Kuopiossa ja Ahvenanmaalla sekä lentokoneella tehtävää potilaskuljetuspalvelua tarvittaessa ympäri Suomen.

Joukoissamme Suomessa on noin 40 henkilöä, jotka ovat helikopterilentäjiä, ensihoitajia ja helikopterimekaanikkoja.

Kansainvälinen konserni-asiakkaamme etsii nyt kauttamme tilinpäätöstaitoista

KIRJANPITÄJÄ-CONTROLLERIA

vakituiseen työsuhteeseen Helsinki-Vantaan lentokentän toimistoon (etätyömahdollisuus ~1-2 pv/vko).

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan tämän loppuvuoden aikana ja voi olla alkuun myös osa-aikainen (60-80%).

Työtehtävät

Päätehtäviisi kuuluu yhdessä controllerin kanssa juokseva kirjanpito, kk- ja vuositilinpäätöksessä avustaminen ja veroilmoituksen laatiminen (vain Suomen yksikön osalta), ulkomaille raportointia, ostolaskujen käsittelyä, osto- ja myyntireskontran hoito, maksatukset, palkanlaskentaa (40 hlölle) ja budjetin laatimiseen osallistumista. Em. Lisäksi erilaisia hallinnollisia tehtäviä.

Tavoitteena on oppia em. asiat niin, että voit olla sijaisena nykyisen controllerin ollessa työmatkoilla, lomilla tms. Apunasi tiimissä toimii myös osa-aikainen taloushallinnon assistentti ja saat tukea myös konsernin taloustiimiltä ja konsulteiltamme, mikäli controller ei olisi käytettävissä. Yksin ei tarvitse asioita ratkoa.

Edellytykset

Edellytämme kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä veroilmoituksineen, ostolaskujen käsittelystä ja skannauksesta maksatukseen saakka. Edellytämme myös kokemusta peruspalkkalaskennasta ja kykyä soveltaa vuosilomalainsäädäntöä.

Sujuva englannin taito on välttämätön ja odotamme sinulla olevan hyvät taidot MS-officen käytössä ja kykyä omaksua kirjanpito-ohjelmamme Visman Fivaldi.

Tilitoimistokokemus, vastaavat laaja-alaiset tehtävät tai konsernikokemus katsotaan eduksi.

Työtehtävän hoitamisessa keskeistä on paineensietokyky, kommunikaatiotaidot, tarkkuus ja huumorintaju. Joustamme tiimissä puolin ja toisin.

Ymmärrät myös talouden vaihtelevan työtahdin ja pienen organisaation työskentelytavat ja olet oma-aloitteinen!

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle erittäin monipuolisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden arvostetussa ja ilmailualan maailmanlaajuisessa yrityksessä, mielenkiintoisen ja kansainvälisen tiimityön hauskojen ihmisten kanssa. Tehtävän hoitoa varten saat perehdytyksen ja tuen oppimiselle. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä kehittymään monella eri osa-alueella ja tulemaan arvostetuksi ammattilaiseksi.

Lisätiedot

Hae paikkaa hakuohjeidemme mukaan ja liitä mukaan palkkatoiveesi ja hakemuksesi, missä kerrot miksi juuri sinä olisit oikea henkilö asiakkaamme taloustiimiin!

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemistasi!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste