(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä, controller, palkanlaskija & assistentti
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Oletko Sinä meidän seuraava talous- ja palkkahallinnon osaaja?

Haluatko päivittää ammattitaitoasi ja saada uutta osaamista yhdistettynä uuteen, mielenkiintoiseen työhön? 

Työmarkkinoilla on kova pula ammattitaitoisista talous- ja palkkahallinnon osaajista, ja uusia tekijöitä kaivataan perinteisten roolien ohella työskentelemään myös modernien taloushallinnon sovellusten ja järjestelmien pariin. Haluaisitko sinä saada työpaikan alalta, jossa osaajista on jatkuva kysyntä?

Koulutusohjelma tarjoaa mahdollisuuden asiantuntijuutta syventävään ja laajentavaan koulutukseen sekä työpaikkaan esim. kirjanpitäjänä, palkanlaskijana, HR-asiantuntijana, reskontranhoitajana, talousassistenttina tai sisäisen laskennan asiantuntijana.

Oletko etsimämme henkilö?

Yritykset arvostavat kokemusta talous- ja palkkahallinnon tehtävistä ja etsivät oppimishaluisia asiantuntijoita sähköisen talous- ja palkkahallinnon monipuolisiin rooleihin. Jos tunnistat itsesi esimerkiksi joistakin seuraavista, voit olla etsimämme henkilö: 

  • Sinulla on osaamista ja ymmärrystä kirjanpidon tehtävistä ja halu kehittyä tilinpäätöstaitoiseksi kirjanpitäjäksi
  • Hallitset numerotarkan työotteen, sinulla on kokemusta esimerkiksi hallinnollisista tehtävistä tai toimistotöistä ja motivaatiota oppia lisää taloushallinnosta
  • Olet kiinnostunut TES:stä, palkanlaskennasta ja työsuhdeasioista ja näet itsesi tulevaisuudessa palkka- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijana
  • Olet harrastuneisuuden tai töiden kautta päässyt kehittämään IT-taitojasi ja valmiuttasi toimia digitaalisissa toimintaympäristöissä 
  • Sinulla on vahvaa ammattitaitoa ulkoisen tai sisäisen laskennan parista, ja tähtäimessäsi on alan asiantuntija- tai esimiestehtävät tai konsultin rooli. 
  • Olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin ja kouluttautumaan osaajaksi, jolle työmarkkinoilla on jatkuvasti kysyntää  

Kaikissa tehtävissä edellytetään suomen kielen taitoa sekä yleisten toimistosovellusten tuntemusta. 

Yli 300 osaajaa rekrytoitu DigiTalous Akatemian kautta – oletko sinä seuraava?

Tämän rekrytoivan koulutusohjelman avulla yritykset kasvattavat ja rekrytoivat uusia työntekijöitä talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon työtehtäviin. 

Rekrytoivassa koulutusohjelmassa sinun ja rekrytoivan yrityksen välille tehdään puolen vuoden koulutussopimus, jonka tavoitteena on työsopimus ohjelman jälkeen. Autamme sinua sopivan yrityksen ja mielenkiintoisen työtehtävän löytämisessä. Pääset heti mukaan rekrytoivan yrityksen käytännön projekteihin ja työtehtäviesi ohessa osallistut alan huippuasiantuntijoiden pitämään asiantuntijakoulutukseen. Ohjelma käynnistyy 15.10.2018 ja kestää viisi kuukautta sisältäen yritystyöskentelyn sekä noin 20 koulutuspäivää.

Ohjelmaan sisältyy ajankohtainen ja korkeatasoinen asiantuntijakoulutus. Tämä koulutus yhdistettynä käytännön tekemiseen luo vahvan pohjan koko tulevalle työurallesi. Koulutus tarjoaa kattavan tietopaketin sähköistyvän talous- ja palkkahallinnon maailmaan, ja aihealueita ovat mm. kirjanpito, palkanlaskenta, työlainsäädäntö, verotus, ennustaminen sekä raportointi. 

Haluatko uudelle uralle? Hae heti!

Hakeaksesi ohjelmaan sinun tulee sekä 1) jättää hakemuksesi TE-toimistolle että 2) tämän jälkeen täyttää osaamisprofiilisi Saranen Consultingille. Nämä molemmat vaiheet tulee olla tehtynä, jotta voimme edistää valintaprosessia kohdallasi. Haastattelu- ja valintaprosessit käynnistetään jo hakuaikana. 

Jätäthän hakemuksesi 17.9.2018 mennessä.

Näin haet: 

1.Täytä työhallinnon koulutushakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutushakutai lähimmässä TE-toimistossasi. Löydät koulutukset koulutusnumerolla 677931. Esivalinta tehdään tämän koulutushakemuksen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti ja anna motivaatiosi näkyä!

2.Täytä sähköinen osaamisprofiili tästä linkistä. Tämä profiili toimii käyntikorttinasi rekrytoivien yritysten suuntaan. Kerro taustoistasi, ammatillisista tavoitteistasi sekä siitä, millaisiin tehtäviin haluaisit tähdätä DigiTalous Akatemian kautta. 

Ohjelma toteutetaan osana DigiTalentPro-ohjelmaa ja se on työhallinnon rahoittama F.E.C. -koulutus. Ohjelman toteutuksesta vastaavat tiiviissä yhteistyössä rekrytoivat yritykset, Saranen Consulting ja työhallinto. Voit hakea mukaan, jos olet vastavalmistunut talous- ja palkkahallinnon tai muun soveltuvan kaupallisen/teknisen alan koulutuksesta tai sinulla on soveltuvaa työkokemusta ja olet parhaillaan työttömänä tai työttömyysuhan alla. Myös TE-toimiston asiakkuutesi tulee olla voimassa. 

Lisätietoja

Lisätietoja ohjelmasta löydät osoitteesta https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/digitalous-akatemia/. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja ohjelman yhteyshenkilöiltä Vio Varjoselta, 045 1105 205 / vio.varjonen@saranen.fi tai Marika Neiramalta, 050 3909 788 / marika.neirama@saranen.fi.

F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.