Kirjanpitäjä, Barikki Oy
Go On Jyväskylä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

”Barikki Oy on jyväskyläläinen tilitoimisto, jonka toiminnan yrittäjämme ja toimitusjohtajamme Jaana Ikkala aloitti vuonna 1993. Barikista saat enemmän kuin pelkän lakisääteisen kirjanpidon. Tarjoamme kokonaisvaltaista kirjanpitoa ja yritysneuvontaa pienille ja keskisuurille yrityksille. Hoidamme yrityksesi verotuksen, palkka-asiat, laskutuksen sekä tilinpäätöksen luotettavasti ja tulevaa ennakoiden. ”

 

Haemme asiakasyrityksellemme Barikki Oy:lle

KIRJANPITÄJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

 

Kirjanpitäjänä vastaat siitä, että asiakkaat saavat parasta asiakaspalvelua. Barikilla kirjanpitäjät ovat paikallisia kumppaneita asiakkailleen. Työssäsi olet tiiviisti yhteyksissä asiakkaisiin sekä luot yhdessä kollegoidesi kanssa vahvoja ja kestäviä asiakassuhteita. Barikilla pääset osaksi monipuolisen kokemuksen omaavaa kuuden hengen tiimiä. Tehtävässä käytät sekä Procountor- että Netvisor-ohjelmistoja.

Toivomme hakijoilta:

Yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä halua neuvoa asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla erilaisissa kirjanpitoon liittyvissä kysymyksissä. Työntekijänä olet itsenäinen sekä haluat ottaa vastuuta omasta tehtäväkokonaisuudestasi. Kirjanpitäjän tehtävissä omaat tarkan ja huolellisen työotteen, hyvän paineensietokyvyn ja kykenet priorisoimaan tehtäviä. Toivomme sinulta halua kehittää omaa ammattitaitoasi ja kehittyä kirjanpidon parissa. Toivomme alalle sopivaa koulutusta (esim. tradenomi tai merkonomi). Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen tilitoimistossa työskentelystä.

Tarjoamme:

Vakituisen, mielenkiintoisen sekä haastavan kokopäivätyön jyväskyläläisessä yrityksessä. Tehtävässä sinulle on tarjolla uusia mahdollisuuksia kehittyä ammattilaisena sekä tilaisuus vaikuttaa omaan työhön ja  Barikki Oy:n tulevaisuuteen. Monipuolisen työn lisäksi tarjoamme modernin, dynaamisen ja uudelle avoimen organisaation.

 

Haluatko olla mukana Barikin kasvutarinassa? Käy jättämässä hakemuksesi meille jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Essi Kalajanniska, 040 173 9797, essi.kalajanniska@go-on.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1471748
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä