(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä asunto- ja kiinteistöyhtiötiimiin
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Haemme Helsinkiin


Kirjanpitäjää asunto- ja kiinteistöyhtiötiimiin


Tehtävään kuuluu rakennusaikaisten asunto- ja kiinteistöyhtiöiden kirjanpito, tilinpäätökset sekä veroilmoitukset. Teet tiiviisti yhteistyötä tilitoimiston ja tilintarkastajien kanssa. 

Tehtävä on vakituinen.


Etsimme

Olet kirjanpito- ja tilinpäätöstaitoinen talousasioiden ammattilainen. Työskentelyotteeltasi olet huolellinen, joustava ja pidät langat käsissäsi myös kiireen keskellä. Omaat erinomaisen paineensietokyvyn ja hoidat työsi tehokkaasti ja täsmällisesti. Työskentelet innolla osana asiantuntevaa tiimiämme.


Sinulla on

  • aiempaa kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä
  • hyvät vuorovaikutustaidot
  • sujuvat IT-taidot, erityisesti Excelin hallinta
  • soveltuva kaupallisen alan koulutus


Eduksi katsomme rakennusliiketoiminnan ja gryndaystoiminnan tuntemuksen sekä SAP- ja Tikon-järjestelmien osaamisen.


Tarjoamme

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.


Lisätietoja tehtävästä antaa Manager, Bookkeeping Anne-Mari Nurminen, p. 040 505 6052, pe 14.6. klo 10-11 ja ti 18.6. klo 14-15.


Jätä hakemuksesi 23.6.2019 mennessä oheisen linkin kautta.