(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä asiakkaallemme Ouluun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2018Työn kuvaus:
  Haemme Oulussa toimivalle tilitoimistoasiakkaallemme tilinpäätöstaitoista KIRJANPITÄJÄÄ.
 

Työ on kokoaikainen, 37,5 h/vko. Työllistyt suoraan asiakkaan kirjoille ja työ on vakituinen. Tulet työskentelemään itsenäisesti, kuitenkin osana ammattitaitoista tiimiä.
 

Toivomme sinulta useamman vuoden kokemusta kirjanpitäjän tehtävistä tilinpäätöksineen ja veroilmoituksineen. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja mahdollisesti KLT tutkinto. Rakennusalan käänteisen alv:n tuntemus plussaa. Persoonana olet oma-aloitteinen, sinulla on aktiivinen ote työhön ja olet positiivinen asiakaspalvelija.
 

Perehdytyksen jälkeen hoidat itsenäisesti nimettyjen asiakkaiden kirjanpidot tilinpäätöksineen ja veroilmoituksineen.
 

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, ajanmukaiset työvälineet, hyvät henkilöstöedut sekä työpaikan sinua työssäsi tukevassa, dynaamisessa ja innovatiivisessa työyhteisössä.
Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus sivujemme www.adecco.fi kautta ja tuoda paras osaamisesi esille viimeistään 23.02.2018. Liitä hakemukseen myös CV ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Annukka Sulonen arkisin klo 15-16 p. 040-687 2632 tai annukka.sulonen@adecco.fi. Onnea hakuun!

Asiakkaan tehtävänimike:  Kirjanpitäjä


Sijainti:  Oulu


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Annukka Sulonen


Toimipaikka:  Oulu