(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä, Accountor Konala
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2020

Sinä kirjanpidon aito ammattilainen, tule mukaan a+-tiimiimme!

Me Accountorilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.

Haemme Helsingin Konalassa sijaitsevaan toimipisteiseen innokasta, osaavaa ja erityisen asiakaslähtöistä kirjanpitäjää.

Kirjanpitäjänämme vastaat kokonaisvaltaisesti nimettyjen asiakkaiden taloushallinnosta tilinpäätöksineen. Työnkuvasi tarkentuu aikaisemman osaamisesi, motivaatiosi ja kehittymishalusi mukaan.

Tarjoamme asiakkaillemme sähköisiä taloushallinnon palveluja alan johtavalla järjestelmällä, Procountorilla.

Tehtävässä tärkeänä osana on aktiivinen ja konsultoiva vuorovaikutus asiakkaidemme kanssa. Tyytyväiset asiakkaat ovat kaiken toimintamme ydin ja tarjoamme heille aina parasta mahdollista palvelua. Tukena työssäsi on tiimiemme kokeneet ja osaavat asiantuntijat sekä runsas koulutustarjontamme.
 
Tehtävässä menestymistä helpottaa kaupallinen koulutus esim. merkonomi / tradenomi sekä kokemus kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä. Erityisesti toivomme sinulta innostuneisuutta alaa kohtaan sekä hyviä valmiuksia ja halua oppia jatkuvasti uutta.

Olet myös näppärä käyttämään erilaisia järjestelmiä sekä sähköisiä kirjanpidon työkaluja. Kokemus Procountor -ohjelmasta on etu.
 
Accountorilla työskentelemme lähellä asiakasta, joten toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä intoa, iloa ja halua täyttää asiakaslupauksemme: ”aina ajallaan ja oikein”, ”asiantuntija lähellä sinua” ja ”aloitteellista asiakaspalvelua.”
 
Tarjoamme sinulle joustavan työajan, joka mahdollistaa toimivan arjen sekä työn ja vapaa-ajan tasapainon. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. lounasedulla, virikeseteleillä sekä tarjoamalla kattavan vapaa-ajan vakuutuksen. Tiimirahalla järjestämme toimistoissa mukavaa yhteistä tekemistä.
 
Tarjoamme työntekijöillemme myös yhtäläiset ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet. Voit kouluttautua tehtävääsi soveltuvilla syventävillä kursseilla, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä.
Kannustamme sinua myös hyödyntämään talon sisäisiä uramahdollisuuksia oman kiinnostuksesi mukaisesti.
 

Näin haet tehtävää
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.8.2020 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä mielellään antaa Minna Leinonen, +358 20 744 7746