(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä, Accountor, Joensuu
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020
Accountor on kaikkea muuta kuin tavallinen palveluyritys. Konsernimme tarjoaa palkka-, talous-, IT- sekä HR-palveluja, kehittää oikeita prosesseja, sijoittaa oikeat ihmiset ja rakenteet oikeaan paikkaan ja tekee oikeita asioita parhaiden mahdollisten työkalujen ja ohjelmistojen avulla.

Meitä on yli 2500 työntekijää kahdeksassa eri maassa, ja keskeisen johtamisideologiamme Leadermentin avulla kehitämme paitsi asiakkaidemme liiketoimintaa ja tuloksia, ennen kaikkea omia työntekijöitämme.

Sinä kirjanpidon osaaja, tule mukaan a+-tiimiimme!

Me Accountorilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.

Haemme Joensuun toimipisteeseemme energistä, osaavaa ja asiakaslähtöistä
 
KIRJANPITÄJÄÄ

Kirjanpitäjänämme vastaat kokonaisvaltaisesti nimettyjen asiakkaiden taloushallinnosta tilinpäätöksineen. Työnkuvasi tarkentuu aikaisemman osaamisesi, motivaatiosi ja kehittymishalusi mukaan. Tarjoamme asiakkaillemme sähköisiä taloushallinnon palveluja alan johtavalla järjestelmällä, Procountorilla.

Tehtävässä tärkeänä osana on aktiivinen ja konsultoiva vuorovaikutus asiakkaidemme kanssa. Tyytyväiset asiakkaat ovat kaiken toimintamme ydin ja tarjoamme heille aina parasta mahdollista palvelua. Tukena työssäsi ovat tiimiemme kokeneet ja osaavat asiantuntijat sekä runsas koulutustarjontamme.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on vähintään muutaman vuoden verran kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä eri yritysmuodoista sekä kaupallinen koulutus esim. merkonomi / tradenomi. Lisäksi toivomme sinulta innostusta alaa kohtaan sekä hyviä valmiuksia ja halua oppia jatkuvasti uutta.

Käytät myös näppärästi erilaisia järjestelmiä sekä sähköisiä kirjanpidon työkaluja. Kokemus Procountor -ohjelmasta on etu, samoin kuin englannin kielen taito.
 
Accountorilla työskentelemme lähellä asiakasta, joten toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä intoa, iloa ja halua täyttää asiakaslupauksemme ”Aina ajallaan ja oikein”, ”Asiantuntija lähellä sinua” sekä ”Aloitteellista asiakaspalvelua.”
 
Tarjoamme sinulle lähiesimiehen ja tiimin tuen työhösi, sekä konsernimme kattavan asiantuntijakaartin sekä joustavan työajan, joka mahdollistaa toimivan arjen sekä työn ja vapaa-ajan tasapainon. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. lounasedulla, virikeseteleillä sekä tarjoamalla tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen. Tiimirahalla järjestämme toimistoissa mukavaa yhteistä tekemistä.
 
Tarjoamme työntekijöillemme myös yhtäläiset ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet, mm. KLT-tutkinnon suoritusmahdollisuuden. Voit kouluttautua tehtävääsi soveltuvilla syventävillä kursseilla, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä.

Kannustamme sinua myös hyödyntämään talon sisäisiä uramahdollisuuksia oman kiinnostuksesi mukaisesti.
 
Meillä pääset osaksi alan johtavaa, kasvavaa ja kansainvälistä yritystä. Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Tiimeissä tuemme toisiamme – suuren yrityksen etuna on, että osaamista ja apua kiperiinkin kysymyksiin löytyy aina.

Näin haet tehtävää
Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 14.4.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Anna Kukkonen puh. 050 367 5139 ja palvelualuejohtaja Jukka Halonen puh. 040 533 9994