(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpidon tiiminvetäjä
Greenstep Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Tiiminvetäjänä otat vastuun kirjanpitotiimin resursoinnista, työnjaosta, tavoitteiden määrittelystä ja seurannasta, koulutuksista sekä yleisestä viihtyvyydestä. Ohjaat toimintaa ja näytät esimerkilläsi suuntaa työn tuottavuuden ylläpitämiseksi. Kirjanpitotiimin esihenkilö on asiantuntijaesihenkilö, jolla on esihenkilötehtävien lisäksi asiakasvastuuta esimerkiksi konsernien ja kolsolidointien tai prosessikehityksen parissa tai vaihtoehtoisesti omien asiakasyritystesi kirjanpitoon, tilinpäätökseen ja verotukseen liittyviä tehtäviä. Osaajalla voi olla esimerkiksi IFRS osaamista sekä kiinnostusta pilvipalvelupohjaisien kansainvälisten toiminnanohjausjärjestelmien parissa työskentelyyn.

Greenstepin kirjanpidon tiimissä työskentelee 120 huippuammattilaista ja lisäksi tukena ja sparrailukumppanina toimivat kaikki Greenstepin lähes 300 palkanlaskennan, CFO-palveluiden ja HR:n ammattilaista sekä järjestelmäosaajaa. Rakennamme tiimit asiakas edellä ja pääsetkin aidosti työskentelemään läheisesti erilaisten osaajiemme kanssa. Toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla hyvien kulkuyhteyksien varrella seitsemällä eri paikkakunnalla Suomessa sekä lisäksi Virossa ja Ruotsissa. Oulun toimistomme sijaitsee meren äärellä, aivan Oulun keskustassa.

Mitä odotamme sinulta?

  • Sinulla on soveltuva koulutustausta (esim. KTM) ja mahdollisesti KHT tai KLT- tutkinto.
  • Kokemusta esihenkilötehtävistä
  • Olet kerännyt kokemusta asiakastyöstä vähintään 5 vuoden ajan. Eduksi katsomme, jos ainakin osa kokemuksesta on hankittu tilitoimistossa, tilintarkastusyhteisössä tai vastaavassa.
  • Olet tottunut sähköisten palveluiden käyttäjä; työpöytääsi eivät paperipinot täytä 
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Emme pane pahaksemme myöskään ruotsin tai muiden kielien osaamista.

Henkilönä olet sosiaalinen ja pidät avoimesta työilmapiiristä. Sinulla on aito halu palvella asiakkaita ja näet taloushallinnon kokonaisuutena, jossa eri henkilöiden osaamisen ja yhteistyön tulee olla saumatonta. Haluat aktiivisesti kehittää sekä osaamistasi ja ammattitaitoasi. Omaksut helposti uusia taloushallinnon järjestelmiä ja sinulla on jo kokemusta sähköisistä järjestelmistä.

Miksi Greenstep?

Greenstepin menestyksen kannalta ratkaisevinta on jokaisen asiantuntijamme taidot, kokemukset ja ennen kaikkea asenne. Meillä asiantuntijat pääsevät aidosti hyödyntämään osaamistaan asiakastyössä. Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme työntekijöillemme tehokkaat työvälineet, kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut sekä tietysti lyömättömän tilaisuuden oppia ja jakaa osaamista Suomen osaavimpien ja innostavimpien taloushallinnon ammattilaisten kanssa. Jäykkien hierarkioiden sijaan liputamme tiimiajattelun ja itsensä johtamisen puolesta yhteisössä, jossa ketään ei jätetä yksin.

 

Oletko etsimämme tyyppi? Ota uusi askel urallasi: Greenstep

Tarjoamme työssäsi mahdollisuuksia, joissa pääset hyödyntämään juuri omia vahvuuksiasi sekä kasvattamaan ja kehittämään ammattitaitoasi. Annamme jatkuvaa tukea siihen, että voit antaa parhaasi oman näköisen urapolkusi monipuolisissa haasteissa. 

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä. Laita hakemuksesi palkkatoiveineen kuitenkin viimeistään 18.2.2020 mennessä. Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.

Lisätietoa tehtävästä Oulun toimistomme vetäjältä Margit Heiniemeltä +358 40 511 6095.