(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpidon palveluesimies - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019
SOK Palveluässä on S-ryhmän oma talous-ja palkkahallinnon palvelukeskus. Asiakkaitamme ovat S-ryhmän yritykset Suomessa. Toimimme kahdella paikkakunnalla, Helsingissä ja Kajaanissa. Tärkein peruspilarimme on osaava henkilökunta, joka on tehokkaan ja laadukkaan toimintamme sydän. Palvelukeskuksessamme työskentelee 210 talous-ja palkkahallinnon ammattilaista.
Etsimme asiakasyrityksellemme SOK:lle kirjanpidon palveluesimiestä Helsinkiin nykyisen henkilön eläköityessä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa mahdollisimman pian. 
Palveluesimiehenä työskentelet osana kirjanpidon suurta tiimiä. Lähimpinä kollegoinasi toimii kaksi muuta palveluesimiestä ja yhdessä vastaatte noin 30 kirjanpitäjän tiimistä. Tehtävässä sinua tukee palvelupäällikkö sekä kirjanpitopäällikkö ja SOK:n muu tukiverkosto. 
Toimenkuvaan kuuluu asiakasvastuu nimetyistä osuuskaupoista ja SOK-yhtymän yhtiöistä sekä kirjanpitäjien päivittäinen työnohjaus heidän omissa tehtävissään.
Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää vankkaa kirjanpidon osaamista isommista yrityksistä, tilinpäätöstaitoa, ongelmanratkaisukykyä sekä hahmottavaa silmää isoillekin kokonaisuuksille. Toivomme, että SAP on sinulle entuudestaan hyvin tuttu työskentelyväline, sillä järjestelmän hallinta helpottaa perehdytystä. Lisäksi tehtävässä menestyminen vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista ja hyviä Excel-taitoja. Mielestämme on tärkeää, että esimiehenä sinulla on kiinnostusta päivittäisen työn johtamiseen, helposti lähestyttävyyttä ja kykyä toimia jatkuvasti kehittyvässä ja muuttuvassa organisaatiossa. Arjessa olet positiivinen ja aktiivinen työkaveri, hallitset numeroihin perustuvan päätöksenteon, nautit ajoittain tiukoistakin aikatauluista ja reagoit muuttuviin tilanteisiin rauhallisesti mutta tehokkaasti. 
SOK tarjoaa tehtävään valitulle palveluesimiehelle S-ryhmän laajat henkilöstöedut, kuten ostoedut, työterveyspalvelut ja kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Kuukausipalkan lisäksi jokainen työntekijä on myös tulospalkkauksen piirissä. S-ryhmällä on myös tarjolla oma esimiesvalmennus.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalla Janica Weintraub, 043 8200 512, perjantaina 18.10 klo 10-11 sekä torstaina 24.10 klo 14-15.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen keskiviikkoon 30.10.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi