Kirjanpidon kesätyöntekijä, Helsinki
Granlund

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Kirjanpidon kesätyöntekijä, Helsinki

Hei sinä toisen tai kolmannen vuoden tradenomiopiskelija! Kiinnostaisiko kesätyö säännöllisten ja tärkeiden kirjanpidon tehtävien parissa? Haluaisitko työskennellä tiimissä, joka auttaa sinua oppimaan ja onnistumaan? 

Etsimme nyt ammattilaistemme joukkoon uutta voimaa: kirjanpidon kesätyöntekijää tiimiimme Helsinkiin. 
 
Tehtävässäsi pääset mukaan hoitamaan tärkeitä ja säännöllisiä kirjanpidon tehtäviä. Työhön kuuluu tiliotteiden kirjaamista, sisään tulevan ja ulos menevän maksuliikenteen hoitamista, reskontratäsmäytyksiä, tase-erittelyjä ja muita kirjanpidon tehtäviä.  

Kirjanpitotiimimme on pieni ja tiivis, joten kaikki työkaverisi tulevat sinulle tutuiksi. Perehdytämme sinut huolella työtehtäviin ja tukenasi on aina kokeneempi kirjanpitäjä. Tässä työssä saat arvokasta kokemusta kirjanpidon tehtävistä isossa 1 200 ihmisen yrityksessä.  

Toimistomme sijaitsee Helsingin Malmilla. Osittain työt hoituvat myös etänä, mutta tehtävät edellyttävät jonkin verran myös konttorilla oloa.  

Etsimme kesätyöntekijää noin kolmen kuukauden ajaksi, esimerkiksi ajalle 16.5.–12.8.2022. Kesän aikana pääset näyttämään kyntesi, ja on mahdollista, että työt jatkuvat osa-aikaisesti. 
 
Miksi Granlund? 

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 200 ympäri Suomen. 

  • Meillä et polje paikallasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat. 
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita. 
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. 
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös kunnollinen palkka tekemästäsi työstä.   


Sopiiko tehtävä sinulle? 

Toivomme sinun olevan toisen tai kolmannen vuoden tradenomiopiskelija. Olet suuntautunut opinnoissasi talouteen ja rahoitukseen ja kurssisi olet suorittanut hyvin arvosanoin.  

Asetamme etusijalle hakijat, joilla on mahdollisesti jo kokemusta taloushallinnosta. Lisäpisteitä saat vakuuttavasta hakemuksesta ja palosta numeroihin. 

Miltä vaikutti? Voisitko olla meidän työkaverimme? 

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si alla näkyvällä kaavakkeella viimeistään 13.2.2022.  

Mikäli sinulla on mielessäsi kysymyksiä tehtävästä, sen tavoitteista tai meillä työskentelystä, Tarja vastaa niihin mielellään. Group Financial Controller Tarja Sinkkosen tavoitat joko puhelimitse p. 040 594 1595 tai tarja.sinkkonen@granlund.fi.    

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!  

Tutustu Granlundiin, uratarinoihin ja muihin avoimiin työpaikkoihin osoitteessa www.granlund.fi/rekry
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot