(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpidon kehityspäällikkö
Paikallispankkien PP-Laskenta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Haemme Espoon Leppävaaraan

Kirjanpidon kehityspäällikköä

Tulet keskeiseen rooliin kirjanpitotiimimme toiseksi esimieheksi ja nimettyjen asiakkaiden sekä asiakasryhmien yhteyshenkilöksi. Tiimiisi kuuluu 14 taitavaa ja ammattitaitoista kirjanpitäjää. Aisaparinasi työskentelee toinen kirjapidon kehityspäällikkö, jolla on vastaava rooli sekä esimies-, asiakas- että asiantuntijavastuiden osalta.

Keskeinen vastuualueesi on PP-Laskennan sisäisten kirjanpidon prosessien ja työkalujen kehittäminen sekä ohjeistus. Lisäksi toimit asiantuntijana pankkien kirjanpitoon ja tilinpäätöksiin liittyvissä kysymyksissä. Toimit myös kirjanpidon asiantuntijaroolissa erilaisissa kehitysprojekteissa esimerkiksi asiakkaiden liiketoimintaan, viranomaisvaatimuksiin tai järjestelmämuutoksiin liittyen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy vahvaa taloushallinnon kokemusta, hallitset ulkoisen laskennan prosessit ja olet ollut mukana niin prosessien kuin ihmistenkin kehittämisessä. IFRS ja konsernirakenteet ovat sinulle tuttuja. Arvostamme myös finanssialan osaamista ja kokemusta taloushallinnon palvelukeskusmallista. Olet taitava vuorovaikutuksessa, haluat kuunnella asiakkaita ja vaikuttaa vahvasti siihen, että pystymme palvelemaan heitä mahdollisimman hyvin. Lisäksi toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta asiantuntijatiimin esimiehenä toimimisesta ja osaat taitavasti luotsata tiimiäsi eteenpäin myös haastavissa tilanteissa.

Paikallispankkien PP-Laskennassa tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän finanssialan muuttuvassa maailmassa taloushallinnon palveluiden parissa. Meillä jokaisella työntekijällä on oma tärkeä roolinsa ja mahdollisuus laajentaa osaamistaan. Työpaikallamme vallitsee hyvä henki, kotoisa työilmapiiri sekä säännölliset, joustavat työajat.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Sanna Peussa puh. 040 075 0977, varmimmin tavoitettavissa tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 14-16 välillä. Tartu haasteeseen ja jätä hakemuksesi sekä CV:si palkkapyyntöineen oheisesta linkistä viimeistään sunnuntaina 14.4.2019. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.