(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpidon assistentti
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Haemme Helsinkiin

Kirjanpidon assistenttia asunto- ja kiinteistöyhtiötiimiin

Tehtäviisi kuuluu rakennusaikaisten asunto- ja kiinteistöyhtiöiden kirjanpito ja tilinpäätösmateriaalin kerääminen ja toimittaminen tilitoimistoon  sekä valmiiden tilinpäätösten vastaanottaminen ja tarkastaminen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu myös tilintarkastuksen järjestäminen sekä veroasiat, mm. alv-palautukset. Teet tiiviisti yhteistyötä kirjanpitäjien ja sisäisten sidosryhmien sekä tilitoimiston ja tilintarkastajien kanssa. Tehtävä on vakituinen.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Etsimme uransa alkutaipaleella olevaa osaajaa, jolla on kokemusta taloushallinnon tehtävistä tai siihen soveltuva koulutustausta. Voit siis olla tuoreempikin taitaja, tärkeintä on motivaatio tehdä työsi huolellisesti ja oppia jatkuvasti uutta. Työskentelyotteeltasi olet huolellinen, joustava ja pidät langat käsissäsi myös kiireen keskellä. Omaat erinomaisen paineensietokyvyn ja hoidat työsi tehokkaasti ja täsmällisesti. Työskentelet innolla osana asiantuntevaa tiimiämme.

Sinulla on

  • Ymmärrystä kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä joko kokemuksen tai koulutuksen kautta
  • Hyvät vuorovaikutustaidot
  • Sujuvat IT-taidot, erityisesti Excelin hallinta
  • Soveltuva kaupallisen alan koulutus

Eduksi katsomme rakennusliiketoiminnan ja omaperustaisen asuntorakentamisen tuntemuksen ja osaamisen.

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Manager, Bookkeeping Anne-Mari Nurminen, p. 040 505 6052 keskiviikkona 9.10 klo 13-14 ja tiistaina 15.10 klo 14-15. Jätä hakemuksesi 20.10.2019 mennessä oheisen linkin kautta.