(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpidon assistentti
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Etsimme taloushallinnon ammattilaista kirjanpidon assistentin tehtäviin toimimaan osana ulkoisen laskennan tiimiä, johon kuuluvat talouspäällikkö, kirjanpitäjä, kaksi kirjanpidon assistenttia (myynti- ja ostoreskontra) sekä kausiapuna kaksi taloushallinnon assistenttia. Tiimimme vastaa Muratan Suomen yhtiön virallisesta laskennasta eli kirjanpidosta ja ulkoisille sidosryhmille tarkoitetuista raportoinneista. Toimipisteemme sijaitsee Vantaan Martinlaaksossa.

Tehtäväsi painottuvat ostoreskontran hoitamiseen. Työpäivääsi kuuluu ostolaskujen käsittelyä esim. laskujen kohdistamista vastaanottoon, laskujen esitiliöintiä ja kuukausikatkojen osalta ostoreskontran täsmäytyksiä. Työpäiviesi rutiineja pääset rikkomaan vastaamalla ostoreskontran sähköposteihin, hoitamalla maksukehotuksia ja olemalla yhteydessä sidosryhmiimme. Voimme halutessasi rikastaa työkuvaasi muilla tehtävillä esim. maksatusten ja konserniraportoinnin osa-alueilla. Tehtäväsi ovat sekoitus talouden tärkeitä rutiinitehtäviä ja monipuolisia selvitys- ja tiedustelutehtäviä. Tiimimme lisäksi teet yhteistyötä hankinta- ja logistiikkatiimien kanssa. Neuvot myös ostolaskujen käsittelijöitä ja hankintaehdotusten laatijoita. Odotamme, että saatuasi perustoiminnot haltuusi, pystyt kehittämään prosesseja ja hyödyntämään asiantuntijuuttasi ulkoisen laskennan ydintoimintojen saralla. Arvostamme "can do" -asennettasi ja kykyäsi ajatella liiketoimintalähtöisesti.

Pystyäksesi hoitamaan työsi hyvin ja viihtyäksesi meillä, odotamme sinulta:

  • taloushallinnon tutkintoa (tradenomi tai merkonomi)
  • loogista ajattelukykyä, tarkkuutta ja huolellisuutta
  • hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
  • 2-3 vuoden työkokemusta ostoreskontran hoitamisesta tai vastaavista tehtävistä
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • paineensietokykyä ja kokemusta työskentelystä vaativien aikataulujen puitteissa
  • kokemusta oman työn priorisoinnista

Meillä on usein monta rautaa tulessa eikä kaikkeen löydy aina valmista vastausta, joten joudut välillä toimimaan paineen alla. Aiempi kokemus ostoreskontran hoitamisesta auttaa perehtymisessä ja ymmärtämään tehtävän vaativuuden. Perehdytyksen jälkeen tulet vastaamaan itsenäisesti ostoreskontrasta. Kiireapunasi toimii taloushallinnon assistentti, joka yleensä on taloushallinnon opiskelija. Vastaat omalta osaltasi harjoittelijoiden perehdytyksestä.

Miksi sinun kannattaa hakea meille töihin? Jos haluat tehdä vastuullista ja vaativaa työtä itsenäisesti, kokeneen ja mukavan tiimin tukemana, päätös on helppo. Meillä arvostetaan kokemustasi ja näkemyksiäsi - siksi pääset itse vaikuttamaan työhösi ja kehittämään prosesseja. Voit hyödyntää etätyömahdollisuutta muutamana päivänä kuukaudessa. Liukuva työaika mahdollistaa kodin ja työn yhteensovittamisen.

Innostuitko? Liity piinkovaan taloustiimiimme!

Kirjanpidon assistentin tehtävämme on kokoaikainen ja toivomme, että pystyt aloittamaan työt mahdollisimman pian. Olemme joustavia ja voimme sopia lyhyestä kesälomasta niin halutessasi.

Toivomme, että jaat intomme jatkuvaan kehitykseen, kasvavassa teknologiayrityksessä toimimiseen ja olet valmis ottamaan askeleen kohti uutta. Mikäli haluat mukaan kasvutarinaamme, lähetä hakemuksesi, palkkatoivomus ja CV viimeistään 24.5. mennessä alla olevasta linkistä. Haastattelemme hakijoita hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Jäitkö vielä miettimään jotakin? Lisätietoja tehtävästä antaa 9.5. klo 14-15 ja 16.5. klo 9-10 tiimin esimies, talouspäällikkö Piritta Järvinen puh. +358 40 661 0648. Lue myös lisää Muratasta osoitteessa www.muratafinland.com.