Kirjanpidon asiantuntija
Mehiläinen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Mehiläinen on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut nopeasti ja sujuvasti yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Mehiläinen palvelee vuosittain yli 1,3 miljoonaa asiakasta ja sen 540 toimipisteessä palveluita tuottaa yhteensä yli 22 300 työntekijää ja ammatinharjoittajaa. 111-vuotias Mehiläinen on perinteikäs, mutta nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan. Mehiläinen panostaa hoidon vaikuttavuuteen ja laatuun kaikilla liiketoiminta-alueillaan sekä kehittää ja vie suomalaista digiterveyden osaamista maailmalle toimialan etulinjassa.

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme kirjanpidon asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen konsernin talousosastolle Helsinkiin.   

Vastuullasi on konsernin erillisyhtiöiden kirjanpito kuukausiraportoinnista tilinpäätöksen laadintaan. Pääset työskentelemään itsenäisesti ja hyödyntämään olemassa olevaa osaamistasi kokonaisvaltaisesti. Olet mukana kirjanpidon prosessien, raportoinnin ja kontrollien kehittämisessä. Tärkeimpänä tavoitteenasi on huolehtia siitä, että erillisyhtiöiden kirjanpito on laadukkaasti hoidettu.  

Etsimme henkilöä, jolla on jo muutama vuosi työkokemusta kirjanpidon tehtävistä. Sinulla on erinomainen paineensietokyky, kyky priorisoida ja olet työssäsi tarkka ymmärtäen kuitenkin olennaisuuden. Olet oma-aloitteinen, itsenäinen ja joustava tiimin jäsen, jolla on halu kehittyä ja olla mukana kehittämässä Suomen johtavaa sosiaali- ja terveysalan yritystä. Saat asioita valmiiksi positiivisella tiimiasenteella.    

Mielenkiintoisen vakituisen tehtävän lisäksi tarjoamme sinulle parhaan mahdollisen perehdytyksen, huippukollegat ja hyvät työsuhde-edut.  

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 10.3.2021 mennessä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Talouspäällikkö Jenni Immonen

puh. 050 535 9732 (tavoitettavissa ti 2.3. klo 10-11 ja ke 3.3. klo 13-14)

jenni.immonen@mehilainen.f

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot