(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpidon asiantuntija
Meidän IT ja talous Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Meita hoitaa kunta-asiakkaiden taloushallinnon rutiinit ja tuottaa heille raportteja päätöksenteon tueksi. Taloushallinnon palvelumme kattavat koko taloushallinnon kokonaisuuden: myyntilaskutus, ostolaskujen käsittely, maksuliikennepalvelut, kirjanpito ja tilinpäätökset sekä budjetointi-, raportointi ja suunnittelupalvelut sekä hankeasiantuntijapalvelut.   

Haemme nyt Kirjanpito & controller -tiimiimme Kirjanpidon asiantuntijaa ensisijaisesti Joensuuhun. Tehtävässä toimit aktiivisena tiimimme jäsenenä ja vastaat asiakkaidemme kuukausikirjanpidosta, viranomaisilmoittamisesta ja tilinpäätöksestä sekä raportoinnista. Kirjanpidon asiantuntija toimii tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Olet oikea henkilö, mikäli omaat myönteisen kehitysasenteen ja koet kirjanpidon tehtävät kiinnostaviksi. Katsomme eduksi konsernitilinpäätöskokemuksen. Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta.   

Meitalla saat haastavan ja innostavan työnkuvan lisäksi mielenkiintoisen näköalapaikan kunta-alan palvelutuotantoon.  Henkilöstömme kehittäminen ja työssä menestyminen on meille tärkeää ja saatkin mahdollisuuksia sekä kehittyä että kehittää. Pääset myös työskentelemään viihtyisässä ja asiantuntevassa työyhteisössä, jossa on vahva tekemisen meininki. Tarjoamme lisäksi AVAINTA-työehtosopimuksen edut.    

Tartu tilaisuuteen ja hae mahdollisimman pian, sillä luemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa! Odotamme hakemustasi palkkatoiveineen 2.8.2020 mennessä osoitteessa www.meita.fi/tyopaikat.