Kirjanpidon ammattilainen
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Etsimme sinua kirjanpidon ammattilainen työskentelemään asiakkaallemme Faktucon Oy:lle. Ensisijaisesti etsimme osaajaa Lempäälään moderniin tilitoimistoon mutta voit työskennellä myös Helsingin toimipisteessä.

Faktucon on pitkän historian omaava kovassa kasvussa oleva tilitoimisto, jossa toteutettiin sukupolvenvaihdos kesällä 2017 ja samalla avattiin uusi toimisto Lempäälään syksyllä 2017. Aiemmin toimintaa ollut PK-seudulla. Faktuconin tavoitteena on kasvattaa toimintaa hillitysti uusilla rekrytoinneilla. Faktucon valittiin pääkaupunkiseudun 15 kasvupotentiaalisimman yrityksen joukkoon keväällä 2018.

"Meillä työhyvinvointi on tärkeällä sijalla, ja johtomme seuraa tämän toteutumista vähintään yhtä tarkalla silmällä kuin asiakastyytyväisyyttä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla mukaan uusimpaan tilitoimistoalan kasvutarinaan!"

Työtehtävä:

Tässä tehtävässä toimit itsenäisessä roolissa asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä, jossa sinulla on asiakkaina eri toimialojen yrityksiä. Vastaat kokonaisuudessaan asiakkaidesi kirjanpidon prosessista tilinpäätöksineen ja veroilmoituksineen. Työskentelet mielelläsi konsultoivassa roolissa auttaen ja ohjeistaen asiakkaitasi eri kirjanpidon kysymyksissä.  Nautit myös tiimityöskentelystä ja jaat mielelläsi osaamistasi.

Toiveitamme Sinulle:

-  Työkokemusta kirjanpidon tehtävistä noin 5 vuoden ajalta sekä tilinpäätöstaitoa
-  Aikaisempaa kokemusta työskentelystä tilitoimistossa
-  Alalle soveltuvaa koulutusta esim. merkonomi, tradenomi tai KTM, eduksesi katsomme KLT-tutkinnon
-  Eduksesi aiempi palkanlaskennan osaaminen
-  Täsmällistä työskentelyotetta sekä kykyä hallita kokonaisuuksia
-  Asiakaspalveluhenkistä otetta ohjata ja neuvoa asiakkaita erilaisissa kirjanpidon kysymyksissä
-  Erinomaisia yhteistyötaitoja työskennellä asiakasrajapinnassa sekä osana tiimiä
-  Hyviä organisointitaitoja ja taitoa hallita kokonaisuuksia
-  Erinomaisia IT- sekä järjestelmäosaamista, eduksesi on aikaisempi kokemus Procountor- ja/tai Netvisor-järjestelmien käytöstä
-  Sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää englannin kielen osaamista
-  Halua kehittää omaa ammatillisuutta ja kehittyä kirjanpidon parissa modernissa tilitoimistoympäristössä.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

Saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi kasvavassa tilitoimistossa, jossa arvostetaan työntekijän viihtymistä ja hyvinvointia. Faktucon tarjoaa työntekijöilleen kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi laajan työterveyden, hyvät välineet työntekoon sekä henkilöstöetuuksia. Etsimme ensisijaisesti tekijää Lempäälän toimistolle, mutta tuleva toimistosi voi sijaita myös Helsingissä. Sinulla on myös mahdollisuus työskennellä osittain etänä.

Hakuprosessi:

Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti tämän hakuilmoituksen kautta. Työ alkaa sopimuksen mukaan, tehtävässä on mahdollista aloittaa nyt kesän kynnyksellä tai elokuussa.

Heräsikö sinulle kysymyksiä?

Tiedustelut HR-konsultti Jonna Kanerva 045 139 7492 tai jonna.kanerva@workpower.fi

Avainsanat: taloushallinto, kirjanpito, kirjanpidon ammattilainen, kirjanpitäjä, taloushallinnon asiantuntija, tilitoimisto, kokopäivätyö, vakituinen, rekrytointi, Lempäälä, Helsinki

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451849
  • Tehtäväalue: Taloushallinto ja tilintarkastus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Lempäälä