Kirjaamispäällikkö
Maanmittauslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Maanmittauslaitos tuottaa tietoa, palvelua ja tutkimusta Maasta. Maanmittauslaitoksessa arvostetaan kehittämistä, kokeiluja ja jatkuvaa oppimista. Meillä saat olla mukana yhteiskuntaa kehittävissä hankkeissa, joissa toimitaan verkostomaisesti yhteistyössä monien muiden organisaatioiden kanssa.

Olemme moderni, turvallinen ja vakaa työpaikka. Maanmittauslaitoksen edistyksellisessä työskentelykulttuurissa työntekijöihin luotetaan. Meillä on mahdollista tehdä työtä ajasta ja paikasta riippumatta. Työssä tärkeintä on hyvä lopputulos. Ammattimaisella, valmentavalla johtamisella tuemme tavoitteiden saavuttamista ja työhyvinvointia.

Tutustu Maanmittauslaitokseen

Tehtävän kuvaus

Haemme Kirjaamisasiat-tulosyksikköön kirjaamispäällikköä vireillelaiton vastuualueelle vakituiseen virkaan 1.4.2020 alkaen (tai sopimuksen mukaan). Vastuualue vastaa Maanmittauslaitoksen päivittäisestä kirjaamisasioiden hakemusten vireillelaitosta.

Kirjaamispäällikkönä tehtävänäsi on johtaa vastuualuetta vaikuttavasti ja tuloksellisesti Maanmittauslaitoksen tavoitteiden saavuttamiseksi. Tehtävän osa-alueita ovat vastuualueen palvelujen tuotanto ja kehittäminen, tehtävien organisointi ja resurssien hallinta, toiminnan suunnittelu, budjetointi ja seuranta, henkilöstöjohtaminen, sidosryhmäsuhteiden hoito sekä tiimitoiminnan ohjaaminen.

Toimit tulosyksikön johtotiimin jäsenenä tiiviissä yhteistyössä muiden vastuualueiden päälliköiden ja tulosyksikön johtajan kanssa. Valtaosa vastuualueen henkilöstöstä työskentelee Vaasan toimipisteessä. Tehtävän sijaintipaikka on Vaasa. Myös muista Maanmittauslaitoksen toimipisteistä voidaan keskustella.

Hakijalta odotamme

Keskeisenä osaamisvaatimuksena tehtävässä on Maanmittauslaitoksen toiminnan, erityisesti tulosyksikön tehtävien tuntemus sekä kyky asiakaslähtöiseen ja tulokselliseen johtamiseen ja kehittämiseen.

Lisäksi edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja erinomaisia vuorovaikutus-, yhteistyö- ja viestintätaitoja sekä kykyä hyvään henkilöstöjohtamiseen (tiimien, suorituksen, osaamisen, työhyvinvoinnin ja muutosten johtaminen).

Luemme eduksi johtamiseen ja esimiestyöhön liittyvät opinnot tai käytännössä osoitetun johtamistaidon.

Tehtävän hakeminen

Tutustu paikkaan (ID 30-107-2020) valtiolle.fi -sivustolla ja hae tehtävää viimeistään 21.2.2020 klo 16:15 mennessä.

Palkkaus

Palkkaus määräytyy Maanmittauslaitoksen palkkausjärjestelmän tyyppitehtävän 14 mukaan. Tyyppitehtävän 14 palkka on 4984,80 euroa/kk, minkä lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa, joka voi olla enimmillään 45 % tyyppitehtävän palkasta.

Lisätietoja tehtävästä

Johtaja Janne Murtoniemi

+358 40 710 8862

janne.murtoniemi@maanmittauslaitos.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot