(Poistunut julkaisusta)

Kirjaamislakimies
Maanmittauslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Miltä kuulostaisi työskennellä suunnannäyttäjänä yhteiskunnan hyväksi?

Maanmittauslaitoksessa tuotetaan tietoa, palvelua ja tutkimusta Maasta. Teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen ja osakehuoneistojen tietoja, huolehdimme omistusoikeuksien rekisteröinneistä ja kiinnityksistä, tuotamme kartta-aineistoja sekä edistämme paikkatietojen tutkimusta. Työntekijöitä meillä on noin 1 650 ympäri Suomen.

Maanmittauslaitoksen Kirjaamis-tulosyksikkö vastaa kiinteistöjen ja huoneistojen kirjaamisasioiden ratkaisutoiminnasta sekä niihin liittyvien rekistereiden ylläpitämisestä ja perusparantamisesta.

Tehtävän kuvaus

Haemme kolmea kirjaamislakimiestä vakituiseen virkaan ensisijaisesti Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle, Vaasaan tai Ouluun.

Kirjaamislakimiehenä päätehtävänäsi on vaativien kirjaamisasioiden ratkaiseminen. Henkilöstömme ja asiakkaidemme neuvonta kirjaamisasioissa on myös oleellinen osa työtäsi.

Muodolliset kelpoisuusvaatimukset

Oikeustieteen maisterin tutkinto.

Hakijalta odotamme

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla vähintään vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Omaat siviililainsäädännön laajaa tuntemusta ja sinulla on kykyä soveltaa sitä käytännössä. Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi ovat hyvät ja esiintyminen on sinulle luontevaa.

Sinulla on erinomainen suomen tai ruotsin kielen ja hyvä toisen kotimaisen kielen kirjallinen ja suullinen taito.

Sinulla on halua ja kykyä kehittää jatkuvasti omaa työtäsi. Osaat tarkastella asioita kokonaisvaltaisesti ja erottaa olennaisen epäolennaisesta. Viet asioita eteenpäin asiakaslähtöisesti. Arvostamme aiempaa kokemustasi pankkilakimiehen tai asianajajan tehtävistä tai muista vastaavista tehtävistä.

Palkkaus

Palkkaus määräytyy Maanmittauslaitoksen palkkausjärjestelmän tyyppitehtävän 11 mukaan. Tyyppitehtävän 11 palkka on 3646,86€ / kk. Tämän lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa, joka voi olla enimmillään 45 % tyyppitehtävän palkasta.

Edut

Olemme moderni työpaikka. Meillä on mahdollista tehdä työtä ajasta ja paikasta riippumatta luottamuksen hengessä. Työajoissamme on joustoa, ja työ- ja henkilökohtaisen elämän yhteensovittaminen koetaan meillä erittäin hyväksi. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin sekä osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä

Kirjaamispäällikkö Sirkku Nieminen

+358 40 710 8853

sirkku.nieminen@maanmittauslaitos.fi