(Poistunut julkaisusta)

Kirjaaja Hallinto- ja toimitilayksikköön
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Haemme kirjaajaa Hallinto- ja toimitilayksikköön Helsinkiin Kelan päätoimitaloon. Tehtävä on vakinainen ja alkaa elokuun aikana tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu hallinnollisten asioiden kirjaaminen sekä asiakirjojen skannaus, tallentaminen ja reitittäminen. Lisäksi työhösi sisältyy asiakaspalvelua pääasiassa sähköpostitse ja puhelimitse, sisäistä neuvontaa ja ohjaamista sekä vaativaa kirjaamistoiminnan kehittämistä. Uuden asianhallintajärjestelmän käyttöönottoon valmistautuminen tuo työhön oman haasteensa, mutta tarjoaa samalla mahdollisuuden vaikuttaa.

Tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta sinulla on esimerkiksi soveltuvaa kaupan ja hallinnon alan ammatillinen tai korkeakoulututkinto. Sinulla on vankka kokemus kirjaamistyöstä ja asianhallinnasta. Aiempi kokemus hallinnollisten asioiden käsittelystä tai Kelan organisaatiosta on eduksi. Tehtävät edellyttävät huolellisuutta, oma-aloitteisuutta, hyvää ongelmanratkaisukykyä ja yhteistyötaitoja. Toivomme sinulta lisäksi yleisimpien toimisto-ohjelmien ja asiakirjahallinnan järjestelmien tuntemusta. Sinulla on hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito sekä valmiudet myös ruotsinkieliseen asiakaspalveluun.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn, kehittyvän työympäristön sekä suuren organisaation edut. Henkilökuntaetujamme ovat mm. lounas ja kattavat työterveyspalvelut.

Lisätietoja tehtävästä antavat ryhmäpäällikkö Matti Happonen, puh. 040 1972 316 ja palvelupäällikkö Piia Kaikkonen, puh. 050 5638 583.

  • viimeinen hakupäivä 21.6.2018
  • viitekoodi U0614-409

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.