(Poistunut julkaisusta)

Kipsilevyseinien levyttäjää/ rakennusmiestä Ouluun
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Kipsilevyseinien levyttäjää ja villoittajaa isoon tuotantohalliin Ouluun

Toukokuun alussa viikolla 19 alkaa mielenkiintoinen levytystyömaa kymmenen kilsan päässä Oulun keskustasta. Työmaalle pääset siirtymään julkisilla aika mukavasti, joten omaa autoa et tämän työmaan takia tarvitse. Kohde on suurehko tuotantohalli, jossa on tarkoitus villoittaa ja levyttää seinät. Etsimme työhön kaveria, joka on levytystöissä sen verran valmis seppä, että osaa levytyksen omatoimisesti ja saa työmaalla aikaseksi. Osa työstä pitää tehdä nostimen avustuksella, joten odotamme, että työnteko onnistuu myös parin metrin korkeudelta. Yksin työmaalla ei tarvitse touhuta. Työhön on tarkoitus valjastaa työpari.

Työnhakijalta vaadimme kokemusta vastaavista töistä. Muuten työkokemusta raksahommista ei välttämättä tarvitse olla. Uskomme, että osaava levyttäjä osaa tai oppii hetkessä myös villoituksen, joten siitä ei tarvitse kymmenen vuoden kokemusta olla. Vaikka työ on fyysistä ja rankkaakin, emme aseta tekijöiden iälle minkäänlaista vaatimusta. Tärkeintä on, että osaaminen ja riittävä fyysinen kunto vakuuttaa ja sinulla on työhaluja vaikka muille jakaa.

Työt on kauttamme vuokran kautta. Jos henkilöstönvuokraus on sinulle vielä uutta, niin soitappa vaikka meille Jounille numeroon 0400 903 349, niin kerromme mielellämme lisää. Asiakkaan oli vaikea arvioida työn kestoa. Kuulemma tekijöiden mukaan muutamista viikoista työmaan loppuun saakka, jos osaamista ja ahkeruutta riittää.

Teemme henkilöstön vuokrausta alan parhailla eduilla ja lepposimmalla porukalla. Käyppä tutustumassa meihin ja toimintatapoihimme www.varvaamo.fi

TYÖTEHTÄVÄ: Levyttäjä

TYÖPAIKAN SIJAINTI: 90100 Oulu

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Riittävä kokemus levytyshommista
-Työturvallisuuskorttia
-Positiivista asennetta ja halua tehdä töitä

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Jouni Palosaari, 0400 904 349 tai jouni.palosaari@varvaamo.fi