(Poistunut julkaisusta)

Kipsaustaitoinen sairaanhoitaja/lähihoitaja/lääkintävahtimestari keikkatyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018
Esperi Terveyspalvelut on Suomen suurin yksityisten Anestesia- ja Leikkaussalipalveluiden tuottaja. Toimimme monissa erilaisissa työpisteissä sekä perusterveydenhuollossa, että erikoissairaanhoidossa. Yrityksemme palveluksessa työskentelee sairaanhoitajia, leikkaussalihoitajia, anestesiahoitajia, yleislääkäreitä, erikoislääkäreitä ja muita alan ammattilaisia.

Keikka- tai lisätöitä vailla? Äitiyslomalla, Opintovapaalla tai muuten vain omaa paikkaasi etsimässä? Haemme jatkuvasti terveydenhuoltoalan kokeneita ammattilaisia sekä osa-aikaisiin että kokopäiväisiin työsuhteisiin. Meillä voit työskennellä aina omaan elämäntilanteeseesi sopivasti.

Haemme ESPERI TERVEYSPALVELUIHIN ammattitaitoista, motivoitunutta ja kipsaustaitoista LÄÄKINTÄVAHTIMESTARIA TAI LÄHIHOITAJAA TAI SAIRAANHOITAJAA keikkatyöhön OULUUN. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on luonteeltaan 2-vuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin.

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset työtehtävät lääkäriaseman poliklinikan asiakaspalvelussa, työskentely lääkäreiden kanssa sekä toimenpiteiden valmistelu ja niissä avustaminen.

Esperi Terveyspalvelut tarjoaa tuntitöitä ympäri Suomen.

Edellytämme lääkintävahtimestarin, lähihoitajan tai sairaanhoitajan pätevyyttä. Arvostamme erityisesti kipsaamisosaamista ja hyvää asiakaspalvelutaitoa. Olet motivoitunut, sosiaalisesti taitava ja sinulla on myös työkokemusta poliklinikka- ja asiakaspalvelutyöstä.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn monipuolisessa ympäristössä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Hakuaika päättyy 30.06.2018.


Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä antaa Kati Kaihovirta, p. 040 747 2448 / kati.kaihovirta@esperi.fi tai Jarno Vesterinen p. 044 043 9551 / jarno.vesterinen@esperi.fi


Esperi on Savuton Työpaikka.