(Poistunut julkaisusta)

Kioskityöntekijä/kahvilatyöntekijä
Avecra

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Haetaan kioskimyyjiä Stop@Stationiin Tikkurilaan

Haemme vakituisia, että  määräaikaisia kioskimyyjiä erilaisilla sopimustunneilla Tikkurilan Dixi kauppakeskuksessa sijaitseviin Stop@Station:eihin. Työ sijoittuu molempiin myymälöihin. Mahdollisuus myös työskennellä Robert's Coffee dixissä.

Tarjolla olisi erilaisia tuntisopimuksia. Sopii myös opiskelijoille. 

Työnkuvaan kuuluvat kaikki yleiset myymälän työtehtävät asiakaspalvelusta kuorman purkuun, tuotteiden valmistuksesta tilauksiin. Asematason myymälässä valmistetaan myös erikoiskahveja Robert's Coffee cornerissa. Työ on vuorotyötä, myymälöiden aukiolojen mukaan.

Haemme ennen kaikkea positiivisen elämänasenteen omaavaa reipasta tiimipelaajaa, joka pärjää myös paineen alla. Osaat joustaa tarvittaessa ja pidät yllä mahtavaa työilmapiiriä. Asiakaspalvelun tulee olla sinulle prioriteetti yksi sekä haluat kehittyä työssäsi.

Aikaisempi kokemus asiakaspalvelusta, erikoiskahveista, Veikkauksesta sekä myymälätyöskentelystä katsotaan eduksi.

Tarjolla olisi mahtava työporukka vaihtelevassa ympäristössä keskeisellä paikalla. Hae rohkeasti, mikäli tunnistit itsesi.

Aloitus mahdollisimman pian.

Hae paikkaa alla olevan linkin kautta viimeistään 16.8.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Tiia Lappalainen, sähköpostitse tiia.lappalainen@avecra.fi


Avecra Oy on VR Groupin omistama yhtiö, joka tarjoaa ravitsemispalveluja kaukoliikenteen junissa ja rautatieasemilla. Yhtiön liikevaihto on 36 miljoonaa euroa ja sen noin 350 ravintola-alan ammattilaista palvelevat asiakkaita 160 junassa ja 19 asemien myyntipisteessä.

VR huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä. VR:n junat ajavat vuorokaudessa noin 300 kaukojunavuoroa ja 800 lähijunavuoroa. VR haluaa tarjota nopeita junayhteyksiä ja mukavia matkustuskokemuksia kehittämällä junapalveluita, parantamalla täsmällisyyttä ja uusimalla hinnoittelua. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne ja ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra. Matkustajaliikenne on osa VR-konsernia.