Kioskityöntekijä
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2018

Kioskityöntekijä Stop@Station kioskiin Helsingin rautatieasemalle!

Helsingin Stop@Station kioski palvelee asemahallissa laiturialueen välittömässä läheisyydessä. Kioskissa on tarjolla on laaja valikoima kioskituotteita, online-veikkauspiste, lehtiä, pokkareita, makeisia, elintarvikkeita, tuoretta kahvia ja pikku purtavaa.

Etsimme osa-aikaista työntekijää, jolta edellytämme hygieniapassia, täysi-ikäisyyttä, suomen- ja englanninkielen taitoa sekä reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön.

Lisäksi toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta kioski- ja kahvilatyöstä, sekä veikkauskoneen käytöstä. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin iloinen palveluasenne, myyntihenkisyys, joustavuus ja halua oppia!

Kioski ovat avoinna kaikkina viikon päivinä ja työvuorot sijoittuvat klo 5.00-23.00 välille. Etsimme työntekijää, jolla on mahdollisuus tehdä vuoroja useampana päivänä viikossa. Tuntimäärä keskimäärin 90 h/3 vkoa.

Työt alkavat perehdytysvuoroilla sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoa & kyselyt:

Susanna Jaatinen
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
susanna@smilepalvelut.fi
p. 046 9211 220


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1170823
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki