Kioskityöntekijä
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2018

Kioskityöntekijä Dixin Stop@Station kioskeihin!

Stop@Station kioskit palvelevat Tikkurilan matkakeskus Dixin yhteydessä ala- sekä siltatasolla, ja vuoroja on kummassakin toimipisteessä. Siltatasolla kioskin yhteydessä toimii myös Robert's Coffeen kahvilanurkkaus, joten työ sisältää myös kahvilatyöskentelyä.

Stop@Station kioskissa on tarjolla on laaja valikoima kioskituotteita, online-veikkauspiste, lehtiä, pokkareita, makeisia, elintarvikkeita, tuoretta kahvia ja pikku purtavaa.

Etsimme osa-aikaista kioskityöntekijää, joka pystyy työskentelemään vaihtelevasti muutamia vuoroja viikossa. Edellytämme hakijoilta hygieniapassia, täysi-ikäisyyttä, suomen- ja englanninkielen taitoa sekä reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön.

Lisäksi toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta kioski- ja kahvilatyöstä sekä veikkauskoneen käytöstä. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin iloinen palveluasenne, myyntihenkisyys, joustavuus ja halua oppia!

Työ on vuorotyötä, kioskit ovat avoinna kaikkina viikon päivinä ja vuorot sijoittuvat klo 5-24 välille. 

Työt alkavat perehdytysvuoroilla heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoa & kyselyt:

Marianne Manninen
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
marianne@smilepalvelut.fi
p. 046 9211 220


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1152780
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 29.7.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Vantaa