(Poistunut julkaisusta)

Kioskityöntekijä Helsinkiin
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme Helsingin ydinkeskustaan nuorekkaaseen työympäristöön uutta vahvistusta tiimiin nimikkeellä

KIOSKITYÖNTEKIJÄ

Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen ja sietää hyvin painetta sekä kiireisiä päiviä töissä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä asiakaspalvelussa, kassalla sekä kioskilla katsotaan eduksi haussa samoin kuin kokemus Veikkauskoneen käytöstä sekä matkalippujen myynnistä. Aiempaa kokemusta tärkeämpää on kuitenkin aito asiakaspalveluasenne ja hymy, joka ei hyydy tiukassakaan paikassa.

Työtehtävät koostuvat asiakaspalvelusta, kioskituotteiden myymisestä sekä kassan hoitamisesta. Keskeisen sijainnin vuoksi asiakkaita on paljon ja asiakaspalvelutilanteissa kielitaito on ajoittain hyvin tärkeää. Asiakaspalvelukielinä etenkin suomi ja englanti ovat tärkeät, mutta myös muiden kielten taitaminen on ehdoton etu haussa.

Työtä tehdään välillä 05-24 ja töitä voi tehdä joko osa-aikaisena tai täyspäiväisenä. Työt alkavat mahdollisimman pian, joten laita hakemuksesi tulemaan ensitilassa!

Oletko etsimämme ekstrovertti asiakaspalvelija?

Lähetä hakemus palkkatoiveineen tulemaan osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Kioskityöntekijä Helsinkiin. Lisätietoja antaa konsulttimme Heidi Kärkkäinen, 0207414852 tai heidi.karkkainen@temp-team.fi. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmään saapuneet hakemukset huomioidaan prosessissa.