(Poistunut julkaisusta)

Kinnalan Taimistolle työnjohtaja
Kinnalan Taimisto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Oletko sinä etsimässä uusia haasteita sekä kenties haluaisit edetä urallasi? Nyt sinulle olisi siihen loistava mahdollisuus!

Etsimme innokkaaseen ja ammattitaitoiseen työyhteisöön

TYÖNJOHTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen edeltäjän eläköitymisen lähestyessä. Työnjohtajan vastuualueina ovat erityisesti avomaan taimitarhatuotanto, viljelysuunnitelmat, kasvinsuojelu- ja lannoitustehtävät, kastelujärjestelmien hallinta sekä käytännön viljelytoimenpiteet. Työjohtajana myös johdat rohkeasti tiimiä niin käytännön työssä, rutiinitehtävissä kuin sesongin kiirehetkissä sekä vastaat kausityöntekijöiden rekrytoinneista. Haluat olla ohjaamassa motivoitunutta ja ahkeraa tiimiä onnistumaan työssään. Työskentely on sinulle luontevaa niin kädet mullassa kuin tietokoneenkin äärellä.

Odotamme hakijalta puutarha-alan ammattitutkintoa sekä aikaisempaa kokemusta taimitarhatyöskentelystä. Etsimämme työnjohtaja on valmis joustamaan sekä auttamaan kaikilla eri taimiston osa-alueilla. Aikaisempi kokemus työnjohdollisista tehtävistä on eduksi sekä tarvittaessa hallitset kommunikoinnin englannin kielellä.

Valitulle henkilölle on tarjolla ympärivuotinen työpaikka, monipuolinen työnkuva, innokas ja avoin tiimi sekä mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoaan. Työt alkavat huhtikuun alussa tai sopimuksen mukaan.

Jos sinua kiinnostaa vastuullinen työ kauniissa ympäristössä, niin lähetä pian hakemuksesi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Rekrytoinnista Baronalla vastaa henkilöstökonsultti Miia Leponen, 040 6859 792, miia.leponen@barona.fi

Edellytykset työnsaannille: Puutarha-alan tutkinto, Puutarha-alan työkokemus
Eduksi luettavat asiat: Motivoitunut, Halu kehittää ja kehittyä, Tiimityöskentelytaitoinen, Työnjohto kokemus