Kingijengiläinen/ravintolatyöntekijä, Burger King Lahti Aleksanterinkatu, kesä 2022
Restel Fast Food Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2021

Hei kingi tyyppi, etsimme juuri sinua Lahden Burger Kingiin kesätyöntekijäksi! Sinulla on mahdollisuus aloittaa työt aiemmin keikkaillen ja mikä parasta, voit jatkaa myös kesän jälkeen. Ole oma itsesi ja hae mukaan, aiempaa kokemusta tähän tehtävään ei vaadita!

Mitä se kingiduuni on? Tutustu tästä #kingiduuni #burgerking #tiktok

Kingit työajat

Etsimme kesätyöntekijöitä Lahden kingijengiin. Voit työskennellä joko määräaikaisella kesätyösopimuksella tai solmia toistaiseksi voimassa olevan, isommalla tuntimäärällä olevan vakkarisopparin.

Voit aloittaa työt jo aiemmin ja jatkaa kesän jälkeen omaan elämäntilanteesi sopien. Töitä olisi tarjolla melkein kaikkina vuorokauden aikoina: niin aamuvuoroa kuin myöhäistä iltaakin, arkena ja viikonloppuna - joten jos haluat työpaikan, jossa aika kuluu kelloa katsomatta, hae paikkaa ja varmista kesätyöpaikkasi jo nyt!

Mitä kingiä on tarjolla?

Me Burger Kingillä panostamme siihen, että meillä on töissä porukkaa, jonka kanssa on hyvä olla. Ja siksi etsimme nytkin ennen kaikkea hyviä tyyppejä kingijengin jatkoksi. Kaiken mitä työssä tarvitset, opit kyllä perusteellisen koulutusjakson aikana - itse leipä- (eli siis sämpylä- & pihvityön) salat ja kingin asiakaspalvelun taiat.

Mitä odotamme?

Vähintään 16 vuoden iän ja intoa ja halua oppia kaikkea uudenlaista - sekä etenkin halua pitää kivaa ja viihtyä hyvässä seurassa. Myös töissä. Aikaisempi työkokemus tai koulutus ei ole pakollista ja työkieleksi meillä kelpaa sekä suomi että englanti.

Kingejä on monenmoisia.

Hyvä tyyppi on aina hyvä tyyppi, ja sellaisten kanssa työskennellessä oppii yhtä sun toista, myös myöhemmällä työuralla varsin hyödyllistä niin asiakaspalvelusta kuin tiimityöskentelystäkin. Keittiön jippojen lisäksi myös luovaa ongelmanratkaisua, vuorovaikutustaitoja ja sen sellaista.

Oletko hyvä tyyppi? Hae meille hommiin oheisen linkin kautta, mutta toimi mieluummin nyt kuin huomenna - täytämme paikat heti oikeiden tyyppien löydyttyä!

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja riippuen työtunneistasi, tulet työllistymään joko Baronan tai Restelin alaisuuteen.

Burger King on osa Restel-konsernia mikä puolestaan tarjoaa sinulle monipuoliset henkilöstöedut kuten liikunta- ja kulttuurisetelit sekä alennuksia ruokatuotteista konsernin ravintoloissa.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot